Ülkemi uyarıyorum: Türkiye düşmanlığı adres değiştirdi.

PKK ile, FETÖ ile, DEAŞ ile sahada, onların patronlarıyla masada mücadele eden Türkiye, çok daha tehlikeli yen bir terör yapılanması ile de keskin ve acil bir mücadeleye girmek zorunda kalacak.

PKK, FETÖ ve DEAŞABD’nin, İsrail’in, Avrupa’nın projesiydi. Ama bu seferki terör örgütü Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE), Mısır istihbaratının, BAE’li Muhammed bin Zaid’in, Suudi Muhammed bin Selman’ın terör örgütü.

YENİ TERÖR ÖRGÜTÜNÜM. DAHLAN YÖNETİYOR.

Başında ise, bölgemizdeki hemen bütün terör ihalelerinde yer alan, kirli işlerin adamı, Ortadoğu’nun kiralık katiliMuhammed Dahlan var. Her ne kadar “İran’la mücadele” görüntüsü verilse de tek hedefleri Türkiye.

Türkiye, PKK, FETÖ ve DEAŞ’a bu örgütü de eklemek zorunda. Bölgesel gelişmelerden iç politikaya, darbe girişimlerinden kara para işlerine, FETÖ ve PKK’ya destekten hatta ortaklıktan DEAŞ’ı finanse etmeye, terör koridorundan Libya ve Doğu Akdeniz’e kadar, Türkiye’ye karşı ne varsa içinde yer alan bir örgüt bu.

TÜRKİYE KARŞITINEFRET DALGASI,SUİKASTLAR VEDİJİTAL İSTİHBARAT

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum