* Türkiye saldırgan öyle mi! Siz bu ülkeye işgal orduları çağırırsınız. * ABD’nin ne işi var Dedeağaç’ta? Hadi açık sırlarınızı konuşalım. Saçınızı başınızı yolacaksınız!

Haritalar yırtılıp atıldı. Öfkeniz işte bu yüzden!

CHP’li Ünal Çeviköz; “Mavi Vatan AKP iktidarının dış politikayı askerileştirmesine yardımcı oluyor” diyor. Çünkü, egemenlik haklarının ötesinde bir alanı kapsıyormuş.

“Siz Mavi Vatan diye 200 kilometreye uzanan bir alanı kendi egemenlik alanı olarak görürseniz saldırgan ve yayılmacı görüntü verirsiniz” diyor.

Türkiye’ye emperyalist diyor, yayılmacı diyor, saldırgan diyor.

Kime karşı? İşte orada duralım. Mavi Vatan’dan, Türkiye’nin kendini savunma biçiminden, güç yükselişinden kimler rahatsızsa bu CHP’li vekil onların masasından konuşuyor.

Hangi ülkeden, hangi ilkeden, hangi vatandan konuşuyor demeye gerek var mı artık?

Peki Türkiye niye saldırgan? Bunlar için mi? Açık konuşun. Sizi rahatsız eden bunlar mı?

Türkiye; ABD ve İsrail’in; İran sınırından Akdeniz’e uzatmaya çalıştığı o koridoru, o haritayı yok ettiği için mi saldırgan?

Fransa ve Yunanistan ile birlikte bütün Batı’nın bizi Akdeniz’de boğarken Libya ile deniz yetki anlaşması imzaladığı için mi saldırgan? ABD ve bütün Batı, Doğu Akdeniz’e yerleşirken buna izin vermediği için mi saldırgan?

....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.126 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.298 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.790 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.674 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.341 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar