Tunceli’de donarak şehit olanla Medine’de şehit olan aynı asker.

Bugün 29 Ekim 2018. Osmanlı cihan devletinin dağıtılmasından, coğrafyanın paramparça edilmesinden sonra Doğu’dan, Batı’dan, Güney’den Anadolu’ya sığınanlar, Anadolu’yu korumaya...

Bugün 29 Ekim 2018. Osmanlı cihan devletinin dağıtılmasından, coğrafyanın paramparça edilmesinden sonra Doğu’dan, Batı’dan, Güney’den Anadolu’ya sığınanlar, Anadolu’yu korumaya çalışanlar, 95 yıldır bu toprakları koruyor.

En azından Anadolu, bu son kale sağlam kalsın; gün gelir yeniden ayağa kalkarız, gün gelir coğrafya toparlanır, gün gelir bütün kimliklerin çatışma alanına dönüştürüldüğü bu tarih tersine döner umuduyla 95 yıldır direniyor.

O gün Osmanlı’yı dağıtanlar bugün Türkiye’ye saldırıyor..

O gün Osmanlı’yı dağıtanlar, o gün coğrafyayı lime lime parçalara ayıranlar kimlerse bugün Türkiye’ye saldıranlar, onu durdurmaya çalışanlar aynı.

O gün Osmanlı coğrafyasında hangi cepheler kurulmuşsa, hangi ortaklıklar yürütülmüşse bugün herkes yine yerli yerinde duruyor, aynı mevzilerden ateş ediyor. O gün içeride onlara ortaklık yapanlar bugün yine yeni ortaklık için roller öneriyor, ihaleler kovalıyor.

O gün Osmanlı’ya karşı nasıl bir çokuluslu cephe inşa edilmişse, bugün de “Türkiye’yi durdurma” adına aynı çokuluslu cepheler inşa ediliyor. O gün Osmanlı’yı bitirmek için yola çıkanlar bugün Türkiye’nin yükselişini engellemek için harekete geçiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar