Siz, Türkiye’ye saldırdınız, biz kendimizi savunuyoruz!

Türkiye’ye neden bu kadar öfkeliler? Neden hep birlikte Türkiye’nin karşısına dikildiler? Neden hepsi birden ve ayrı ayrı tehditler, şantajlar savuruyor?

Neden bir ülkenin kendini savunma hakkına bu kadar karşı çıkıyorlar?

ABD’den Avrupa’ya, Arap dünyasına kadar niye bu kadar paniğe kapıldılar?

PKK’NIN, DEAŞ’INARKASINAGİZLENİPTÜRKİYE İLE SAVAŞTILAR.

Bu kadar ülke, nasıl oluyor da PKK gibi bir terör örgütüne bu kadar açık destek verebiliyor?

Neden, biliyor musunuz?

Hep birlikte Türkiye ile açık ve net bir “savaş” yürütüyorlardı.

PKK’nın, DEAŞ’ın arkasına gizlenip en çirkin haliyle bir karanlık savaş yürütüyorlardı.

Otuz bin TIR dolusu silah ve mühimmat, 6 bin kargo uçağı dolusu silah ve mühimmat, Suudi ve BAE’nin yüz milyonlarca doları, Fransızların La Farge şirketinin çimentosu, İsrail’in bütün askeri taktikleri ve gücü ile bir harita çalışıyor, Türkiye’nin hemen dibinde yüzlerce kilometrelik cephe kuruyorlardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.126 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.298 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.792 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.676 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar