Sadece PKK, ABD ve İsrail değil.. Prens Zaid ve Prens Selman; Afrin’de siz de hezimete uğradınız

Türkiye sadece Suriye’nin kuzeydoğusundan, o kuşakta oluşturulmak istenen terör koridoru ile kuşatılmıyor. ABD’nin PKK/PYD ile yürüttüğü, terör görünümlü çokuluslu işgal...

Türkiye sadece Suriye’nin kuzeydoğusundan, o kuşakta oluşturulmak istenen terör koridoru ile kuşatılmıyor. ABD’nin PKK/PYD ile yürüttüğü, terör görünümlü çokuluslu işgal planlarıyla çevrelenmiyor. Türkiye daha güneyden, daha Batı’dan yeni bir eksenle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Yine ABD, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Suudi Arabistan ve Mısır üzerinden planlanan, BAE Veliaht Prensi Muhammed Bin Zaid ve BAE Veliaht Prens Muhammed Bin Selman üzerinden servis edilen yeni bir “eksen”le durdurulmaya çalışılıyor.

Kuzeyden, Irak ve Suriye üzerinden yürütülen çevreleme harekatı, bizim “terör koridoru” dediğimiz o çokuluslu garnizon haritası Afrin operasyonu ile, Fırat Kalkanı ile büyük oranda boşa çıkarıldı. En azından Akdeniz’e açılan kapısı kontrol altına alındı, Batı kapısı kapatıldı. Kuzey Irak’taki bağımsızlık referandumu da bu projenin parçasıydı ve o da etkisizleştirildi.

Böylece Akdeniz’den İran sınırına uzanan kuşakta Türkiye’yi karşısına alacak, tehdit edecek bir planın uygulanamayacağı, bu tehditleri boşa çıkarabileceğimiz bütün dünyaya ilan edildi, parçalanmış Türkiye haritası ellerinde kaldı.

Afrin’den sonra yeni operasyonlar geliyor

Afrin operasyonu ile hem Türkiye’ye yönelik tehditlerle mücadele edebileceğimiz, hem de Türkiye’yi dışlayarak, Türkiye’yi rahatsız ederek, Türkiye’siz bir coğrafya inşa etmenin mümkün olmayacağı bütün Batı dünyasına ve onlarla birlikte hareket eden bölge ülkelerine gösterilmiş oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar