Rus uçağından sonra bu kez bir Yunan gemisi vurulursa!

Rus savaş uçağını düşürüp, Türkiye ile Rusya’yı savaşın eşiğine getirenlerin Türkiye’ye yönelik benzer bir sabotaj hazırlığı içinde olduklarına dair çok...

Rus savaş uçağını düşürüp, Türkiye ile Rusya’yı savaşın eşiğine getirenlerin Türkiye’ye yönelik benzer bir sabotaj hazırlığı içinde olduklarına dair çok güçlü şüpheler var. Yine FETÖ üzerinden, yine Atlantikçi çevrelerin talimatları doğrultusunda, bu kez Türkiye’nin Batı’sında, Ege’de Türk-Yunan krizi görüntüsü altında yeni bir çatışmanın fitili ateşlenebilir.

Bir süredir Türkiye ile Yunanistan arasında karşılıklı gerilim sözlerinin Ege’de kriz söylemlerinin, özellikle Yunan politikacıların Türkiye’ye yönelik savaş dili kullanmalarının arkasında bu senaryonun olduğu düşünülebilir. Afrin operasyonu devam ederken Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar’ın “Türkiye iki cephede birden savaşma gücüne sahiptir” açıklaması muhtemelen bu tehdidin algılanmasına işaret ediyordu.

Şu anki durum, Türkiye’ye dışarıdan bir şey yapamayanların yine içeriden, sistem içindeki nüfuz alanlarını kullanarak bir operasyonla kilitlemeye hazırlandıklarını gösteriyor. Muhtemel senaryo ise, Ege’de karşılıklı gerilim tırmandırılırken bir ‘kaza’nın meydana gelmesi, Türk donanmasının bir Yunan botu ya da gemisini vurması, bir anda AB ülkelerinin tamamı ile ABD himayesinde bir Batı cephesinin açılması, ülkemizin hem içerden hem dışardan büyük bir bunalıma sürüklenmesi.

ABD, SURİYE’DE TÜRKİYE’YE TUZAK KURDU

Elbette Türkiye’nin üzerine kalacak bu saldırıyı kimin yaptığı, Türkiye içinde hangi nüfuz çevrelerinin kullanıldığı, nasıl bir komplonun tezgâhlandığı uzun süre anlaşılamayacak. Tıpkı Suriye sınırında Rus savaş uçağının Türk Hava Kuvvetleri tarafından düşürülmesi gibi. O saldırı da, Türkiye’nin üzerine kalmış, devlet durumu açıklamaya çalışmış, daha sonra bunun tamamen ABD istihbaratının talimatıyla, TSK içindeki FETÖ’cüler tarafından planlanıp uygulandığı ortaya çıkmıştı.

Hemen ardından Türk-Rus ilişkileri kopmuş, o güne kadarki bütün kazanımlar sıfırlanmış, Türkiye Suriye’de tamamen ABD tezlerine mahkûm olmuştu. Son olarak ABD’nin Suriye’de aslında Türkiye’ye tuzak kurduğu anlaşıldı. Tabii bütün bu haritayı netleştiren 15 Temmuz saldırısı oldu. ABD ve Avrupa, İsrail ve bazı Arap ülkeleriyle birlikte, içeride FETÖ’yü kullanarak Türkiye’ye siyasi tarihinin en ağır saldırısını yaptı. O saldırıyla Türkiye yeniden ABD eksenine çekilecek, küçültülecek, Trakya ayrılacak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu kopartılacaktı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Savaşı Karadeniz’e taşıyan kim? Türk denizlerine taşıyanlar kim? O gemilere saldırı yapanlar kim? Güney Kapısı’nı açık tuttuk. Doğu Kapısı’nı güvene aldık. Kuzey Kapısı da açık kalacak! Avrupa’nın “Türk-Rus savaşı” planları da boşa düşecektir. 04 Aralık 2025 | 1.413 Okunma Türkiye ellerindeki iki silahı da aldı. Sosyal medya örgütlerini dağıtıyor. Ama acilen sonrasına hazırlanmalı. “Türkiye Ekseni’nin medya ayağı yeniden tanımlanmalı. “Medya Sihaları” kurulmalı. Medya sermayesi millileşmeli. Kayıtdışı para ile medya sahibi olma engellenmeli. 02 Aralık 2025 | 1.036 Okunma İsrail Kıbrıs Rum Kesimi’ni terör üssüne dönüştürdü. EOKA’yı yeniden kuruyor! “Terörsüz Türkiye” planı elini zayıflattı, yeni örgütler arıyor. Adalar askeri mesele olur. Türkiye’ye devir yolu açılır. Rum Kesimi İsrail cephesi olur, doğrudan hedef alınır. 28 Kasım 2025 | 840 Okunma “Sosyal medya terör örgütleri” açığa düştü. Atatürkçüleri, CHP’lileri, “içerideki muhalefet”i FETÖ kadroları yönetmiş. Türkiye ile, Erdoğan ile hesaplaşması olan herkes, Mossad tuzağına düşmüş. 25 Kasım 2025 | 1.270 Okunma Hafter ne zaman Türkiye’ye gelir? İbrahim Kalın Bingazi’de, Belkasım Ankara’da.. Yeni bir jeopolitik ortaklık kuruluyor. Tek devlet, tek ordu, tek Libya... Bunu ancak Türkiye başarabilir. 20 Kasım 2025 | 1.322 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar