Ne yaparsanız yapın; bu milleti teslim alamaz, bu bileği bükemezsiniz

Kaç tane 15 Temmuz denerseniz deneyin; bu milletin yürüyüşünü durduramazsınız. Milletlerin, ülkelerin kaderini değiştiremezsiniz. 21. Yüzyıla dönük büyük değişimi engelleyemezsiniz....

Kaç tane 15 Temmuz denerseniz deneyin; bu milletin yürüyüşünü durduramazsınız. Milletlerin, ülkelerin kaderini değiştiremezsiniz. 21. Yüzyıla dönük büyük değişimi engelleyemezsiniz. Türkiye'yi teslim alamazsınız, korkutup sindiremezsiniz.
Kaç örgüt daha sahaya sürerseniz sürün; Anadolu insanının dirayetini zayıflatamazsınız. İnancını yok edip, azmini ve direncini kıramazsınız. PKK'yı, PYD'yi, DEAŞ'ı, DHKP-C'yi kullandığınız gibi, Türkiye'ye karşı kitlesel kıyımlar için hazırladığınız diğer örgütleri de sahaya sürseniz amacınıza yine de ulaşamazsınız.
Milletin ana omurgası size asla teslim olmaz
Ne tür terör saldırıları yaparsanız yapın, ne tür sivil katliamlar planlarsanız planlayın, ne tür suikastler hazırlarsanız hazırlayın, öldürmekle bu milleti korkutamazsınız, köşeye sıkıştıramazsınız. Askere, polise, vatandaşa, gencine ve yaşlısına, ülkenin omurgasına yönelik kanlı saldırılarla hiçbir yere varamazsınız, varamayacaksınız.
Bu ülkede yılgınlık da, kaos da üretemezsiniz. Toplumsal psikolojiyi çökertip kitleleri devlete karşı kışkırtamaz, harekete geçiremezsiniz. Bir isyan çıkaramaz, Türkiye'yi parçalama senaryolarını uygulama şansı bulamazsınız, bulamayacaksınız.
Siz, tarih bilmezler, siz, Anadolu'yu tanımazlar..
Siz tarih bilmezler, siz bu milleti tanımazlar, siz Anadolu'yu hiç bilmezler, siz coğrafyanın siyasi genetiğinden habersizler! Elinizin altında ne kadar kripto FETÖ'cü, ne kadar PKK/PYD lobicisi, holding karargahlarınızda ne kadar DHKP-C'li, ne kadar eli kanlı ve geçmişi kirli adamınız varsa sahaya sürseniz sokakları, mahalleleri, şehirleri bölemezsiniz, ayrıştıramazsınız.
Bu ülkeyi Suriyeleştiremezsiniz. Bu ülkeyi ABD'nin, Almanya'nın, İngilizlerin harita taslaklarına kurban edemezsiniz. Bu ülkeyi Suriye'den vuramazsınız. Suriye üzerinden gelip şehirlerimizi teslim alamazsınız. Bırakın şehirlerimizi, bırakın sınırlarımızı nereden geliyorsanız orada vurulursunuz, bekleyin, vurulacaksınız..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.798 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar