Müslüman dünyayı Doğu’dan kuşatmak: Terör fırtınası Asya’yı daha çok vuracak.

Sri Lanka’da önceki gün dünyayı paniğe sevk eden çok ağır saldırılar oldu. Kiliselere ve otellere yerleştirilen bombaların patlamasıyla 290kişi hayatını kaybetti.

Sri Lanka’da önceki gün dünyayı paniğe sevk eden çok ağır saldırılar oldu. Kiliselere ve otellere yerleştirilen bombaların patlamasıyla 290kişi hayatını kaybetti. Ülkede dün de 87 bomba düzeneği bulundu.

Yeni Zelanda’da cuma namazını katliama çeviren saldırıdan sonra bu, Asya’yı vuran ve vurmaya da devam edecek olan terör fırtınasının ikinci ayağıdır. Devamı gelecektir, Çin ve Hindistan dünyası ile İslâm dünyası arasında çatışmaların artırılmasına yönelik terör saldırılarına yenileri eklenecektir.

Elbette İslâmî kılıklı bir terör örgütü bulunacaktı ve bulundu da. “Ulusal Tevhid Cemaati…” Sakın ola ki bir örgüt üzerinden, bu olayları anlamaya kalkışmayın. Hiçbir sonuca ulaşamazsınız.

İSLÂM DÜNYASI; BUDİST VE HİNDU DÜNYASI İLE DE Mİ ÇATIŞTIRILACAK?

Neden?

Bir süredir, “İslâm’ı Doğu’dan kuşatmak” temasıyla bazı şeylere dikkat çekmeye çalışıyorum. Yeni Zelanda saldırısından hemen sonra, konuyu tekrar tartışmış, yeni saldırıların geleceğine dair endişelerimi paylaşmıştım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar