‘İnsanlığın Anavatanı’nda, ‘Merkez Coğrafya’sında, büyük bir güç yükseliyor

Dünyanın “Merkez Coğrafya”sında, “İnsanlığın Anavatanı”nda büyük bir güç yükseliyor.

Kuzey ve Orta Afrika’dan Balkanlara, Akdeniz çevresinden Kafkaslara, Basra Körfezi’nden Karadeniz’e kadar geniş bir alanda, bir “Türkiye mucizesi” gerçekleşiyor.

Tarih geri dönüyor, coğrafyanın sesi güçleniyor.

Bu güç; bilinen her alanda, bölgesel ölçekte, küresel ölçekte ağırlığını ve etkinliğini her geçen gün daha da artırıyor.

Ezber bozuyor, kurulmuş bütün hesapları altüst ediyor, her ülkeyi 21. yüzyıl planlarını gözden geçirmeye zorluyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar