Halep’in intikamı, Doğu’nun Haçlısı Anavatan’ı korumak..

Halep'in çığlığı dünyanın bütün şehirlerini kuşatıyor, kuşatacak. Yeryüzünün bütün denizlerini, dağlarını sarıyor, saracak. Devletleri, toplumları sarsıyor, sarsacak....

Halep'in çığlığı dünyanın bütün şehirlerini kuşatıyor, kuşatacak. Yeryüzünün bütün denizlerini, dağlarını sarıyor, saracak. Devletleri, toplumları sarsıyor, sarsacak. Zihinlerimizi, kalplerimizi, gelecek hesaplarımızı biçimlendiriyor, biçimlendirecek. Bu çığlıklar, bu kitlesel imha örnekleri, bu insanlığın dip yaptığı uygulamalar sayfa sayfa bütün kitaplara yazılacak.
Biz şehirlerin intikamını biliriz. İnsanlık tarihini şehirlerin yazdığını, hafızasının güçlü olduğunu, asla unutmadığını, ne kadar zaman geçerse geçsin zulümlerin ve acıların hesabını sorduğunu biliriz. Tarih bu örneklerle doludur. Tarih, nice şehirlerin nice imparatorlukları toprağa gömdüğüne, nice zorbayı mahvettiğine tanık olmuştur. Yine öyle olacaktır. Halep'in Haçlıları da, Halep'in Moğolları da, Halep'in Farslıları da Halep'ten çok yaşamayacak.
Ebu Gureyb işkencesi, İran'a bağlı örgütler…
Müslüman katliamının en aşağılık örneklerini izliyoruz. Çokuluslu savaşın, bir dünya savaşının, güçler hesaplaşmasının bir şehrin zavallı insanlarını nasıl ateşle kavurduğunu görüyoruz. İnfazlar görüyoruz, toplu kıyımlar, tecavüzler, diri diri yakmalar, evlerini başına yıkmalar görüyoruz. Çocukların feryatlarını, kadınların çığlıklarını, erkeklerin çaresizliklerini görüyoruz.
Ebu Gureyb'de ibadet aşkıyla işkence yapan neocon ırkçılarla Halep'te mezhep aşkıyla katliam yapanlar arasında hiçbir fark olmadığını görüyoruz. Irak işgalinde sırasında Batılı orduların yaptığı katliam ve tecavüzlerle Halep'te İran'a bağlı terör örgütlerinin yaptığı katliam ve tecavüzler arasında hiçbir fark olmadığını görüyoruz. Kunduz'da binlerce esiri kurşuna dizen, vagonlarda boğanlarla Halep'te soykırıma varan vahşeti işleyenler arasında fark olmadığını görüyoruz.
İran'ın mezhepçileri ve neocon ırkçılar..
Onlar Hristiyan savaşçılardı, Armageddon savaşına inanıyorlardı, kıyameti zorluyorlardı, Evangelist ırkçılardı. Bu yüzden dünyayı istila edip, İslam'ı yeryüzünden silmek istiyorlardı. Müslüman topraklarını paylaşıyorlar, tarihin yönünü değiştirmeye çalışıyorlardı! Bunun için de gerekirse bütün yeryüzünü ateşe vermeye hazırlardı. Halep'i yakıp yıkanlar ise Müslüman! Ama aynı kafa, aynı inanç, aynı ırkçılık, aynı mezhepçilik, aynı kıyamet senaryosu, aynı vahşet tutkusu, aynı kana susamışlık, aynı dünyayı ateşe verme kafası..
Hristiyan ırkçılarla, neocon sağcılarla, İsrail aşırı sağı ile bu mezhep ırkçılarını, bu Baas çetesini, bu Fars emperyalizmini aynı noktaya getiren, aynı hedefe yönelten nedir? Hepsini Müslüman katliamı üzerinden birleştiren nedir? İsrail ile İran'ı, ABD ile Rusya'yı aynı cephede buluşturan nedir, hangi tehdittir, hangi korkudur, hangi ihtirastır? Bu nasıl bir kutsal ittifaktır?
Doğu'nun istilacı gücüne dikkat..
Batı'nın ve Doğu'nun orduları, terör örgütleri, canileri hep birlikte bir medeniyeti, Müslüman kuşağı, şehirleri yok etmekte, ağır insanlık cürümlerine imza atmaktadır. Batı'dan ve Doğu'dan sıkıştırılan Müslüman dünya, kalbinden vurulmakta, imha edilmektedir. ABD'den gelenle, İran'dan gelen arasında fark kalmamıştır. Rusya'dan gelenle Avrupa'dan gelen arasında fark kalmamıştır.
Ve İran, Haçlı ittifakına katılmış, Müslüman coğrafyası istila eden Haçlı ordularıyla ittifak kurmuş, Şiilik-Sünnilik ayırımı üzerinden İslam dünyasını vurmakta, bir yabancı unsur gibi, bir dış istilacı güç gibi Müslüman kadınları, çocukları katletmektedir. Hama katliamındaki tutumu hiç unutulmayan İran, Halep katliamının günahından onlarca yıl kurtulamayacaktır. Bu ülkenin Müslüman dünyada hiçbir ahlaki zemini, kredisi, güvenilirliği kalmamıştır. Yayılmacıdır, saldırgandır, komşularına karşı emperyal hırsları vardır, sınırdaş ülkelere karşı terör örgütlerini desteklemektedir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.126 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.298 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.792 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.676 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar