Göklerin, İslâm’ın ordusu.. Türklerin yeniden dönüşü. Türkiye; bütün milletlere, iklimlere ‘Çağrı’nın adıdır.

Fırat Kalkanı Harekâtı başladığı gün “Bu daha başlangıç” demiştim. Şimdi; “Durun daha çok şey göreceksiniz” diyorum. Çünkü hâlâ başlangıç dönemindeyiz. Henüz hızlanmadık. Biz, burun kıvırıp kibirlenenlerden değiliz.

Türkiye; dünya Müslümanları adına, Türk dünyası adına, Afrika adına, “Orta Doğu”da yaşayanlar adına, Atlantik’ten Pasifik kıyılarına uzanan yeryüzünün ana ekseni “Müslüman Orta Kuşak” adına direnen, mücadele eden tek ülkedir.

Türkiye; yüzyıllardır devam eden, bütün milletlere dokunan, acı ve gözyaşına boğan, onurunu ve kimliğini ezen Batı sömürgeciliğine direnen, bu vahşiliğin gezindiği bütün iklimlere özgüven ve gurur taşıyan tek ülkedir.

Türkiye; bu dik duruşu hamasetle değil, akıl sıçramasıyla yapan, sabırla ve bilgelikle yürüten, büyük yürüyüşün bütün hazırlıklarını eksiksiz planlayan, 21. yüzyıla dair bütün iddia ve hesaplarını masaya indiren ülkedir.

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar