Erdoğan’a suikast davası, 15 Temmuz’u hatırlamak..

15 Temmuz darbe ve iç savaş projesini uygulayanlar; kendilerine nasıl bir görev ihale edildiğini, 15 Temmuz'un ne tür bir uluslararası proje olduğunu, aslında darbe değil tam anlamıyla bir işgal planı...

15 Temmuz darbe ve iç savaş projesini uygulayanlar; kendilerine nasıl bir görev ihale edildiğini, 15 Temmuz'un ne tür bir uluslararası proje olduğunu, aslında darbe değil tam anlamıyla bir işgal planı uyguladıklarını, proje ortakları arasında içeride ve dışarıda kimlerin yer aldığını, o gece bu toprakları kanlarıyla sulayan şehitlerimizin katili olan Pensilvanya'daki terör patronunun da bir patronu olduğunu, talimatların ne tür yöntemlerle ve kimler tarafından verildiğini, nasıl bir vatan hainliğine imza attıklarını çok iyi biliyorlardı.
Şüpheleri yoktu, hiç tereddüt etmediler. Bugünlerde çevirdikleri dalaverelere, ağlamalara, sızlanmalara, yalan beyanlara bakmayın siz! Öldürmeye, yıkmaya, ülkeye diz çöktürmeye, efendilerine teslim etmeye ayarlanmışlardı. Vatana ihanete kodlanmışlardı, gözleri dönmüştü, o gece sabaha kadar sokakta sivilleri katlediyorlardı. Kendilerinden emindiler, özgüvenleri ve kibirleri tavan yapmıştı. “Vurun”, “öldürün” emirleri yağdırıyorlardı,
Hiçbir ülke, böyle bir ihanete uğramamıştır
Ellerinde uçaklar, tanklar, her türlü silah vardı. Gerekirse ülkeyi kan gölüne dönüştürecek, binlerce insanı katledecek ama bu ihalenin hakkını vereceklerdi. Atlantikçi patronlarının talimatı böyleydi. Yıllardır o gün için yetiştirilmişlerdi. Kimlikleri ve kişilikleri böyle şekillenmişti.
Dini, inancı bu çirkin hesaplar için örtü olarak kullanıp dünyanın her tarafında CIA için çalışmışlar, Türkiye'yi Suriyeleştirme, parçalara ayırma planları için seferber olmuşlardı. Hiçbir ülke, böyle bir ihanete uğramamıştır. Siyasi tarihimizin hiçbir döneminde böyle bir alçaklık görülmemiştir.
Ama onlar işledikleri suçun ne olduğunu, Türkiye'ye ne büyük kötülük yaptıklarını, başları sıkışınca hangi ülkeye ve istihbarat teşkilatlarına sığınacaklarını biliyorlardı. Ülkeyi bölmeye, milleti birbirine kırdırmaya, terör örgütleriyle ortak iç savaş ortamı hazırlamaya, Anadolu'nun her köşesine yerleştirdikleri istihbarat ağlarıyla Türkiye'yi yeniden Atlantik eksenine rehin vermeye yemin etmişlerdi.
Milletimize kurşun sıkıp, ülkeyi sattılar
Türkiye'nin yüz yıl sonra yeniden onurlu ve güçlü bir geleceğe adım atmasından, bir tarih dönüşüne imza atmasından, bu yönde dev adımlarla ilerlemesinden ürkenler, yıllardır devşirdikleri, yetiştirdikleri bu istihbarat çetesiyle bir dış müdahaleye girişmişler, Gülen ve terör örgütünün kiralık katillerini Birinci Dünya Savaşı'ndan sonraki en büyük yıkım için görevlendirmişlerdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar