- Dolar silahı ile darbe teşebbüsü yaşadık. - Tefeciler dışarıdan, muhalefet içeriden. - Cahillik, vatansızlık. İç işgalcilere dikkat! - Yine yenileceksiniz!

Türkiye, bir kez daha, büyük bir müdahale ile, ekonomik saldırı ile yüz yüze. Görünen, namuslu herkesin teslim edeceği gerçek, durumun ekonomi verileri ile açıklanabilir olmadığıdır.Uluslararası...

Türkiye, bir kez daha, büyük bir müdahale ile, ekonomik saldırı ile yüz yüze. Görünen, namuslu herkesin teslim edeceği gerçek, durumun ekonomi verileri ile açıklanabilir olmadığıdır.

Uluslararası tefecilik sistemi ve içerideki unsurları Türkiye’ye açık saldırı başlattı. Faizden kazandıkları azalır azalmaz, Türkiye’den intikam almaya başladı. Para ile vurmaya, ekonomi ile diz çöktürmeye çalıştı. Dolar silahı ile siyasi darbe teşebbüsünde bulundu.

BU BİR HARAÇ, BİR KÖLELİK SİSTEMİDİR. ÖMÜR BOYU BORÇ İÇİNDE YAŞARSINIZ.

Milletimizi faizle iliklerine kadar sömürüyorlardı. Bu bir haraç sistemidir. Siz üretirsiniz, çalışırsınız, onlar bu kazancı hortumlar. Ömür boyu borçlu yaşarsınız. Bu borçları ödemek için çabalar durursunuz. Bu, küresel ölçekte bir kölelik sistemidir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar