Cephede de güçlüyüz masada da güçlüyüz..

Kimse çamur atmaya, bahane bulmaya, hata aramaya kalkmasın; Türkiye sahada da kazandı, masada da.. Bundan sonra kazanmaya da devam edecek.

İran sınırından Akdeniz’e uzanan, Türkiye’yi güneyden çevrelemeye dönük o “terör koridoru” bir daha asla gerçekleşemeyecek. Askeri olarak da, terör üzerinden de, siyasi ve ekonomik baskılarla da gerçekleşemeyecek.

21. YÜZYILIN EN BÜYÜK TEHDİDİNİ BİTİRİYORUZ..

Arkasında kim olursa olsun, hangi yöntem kullanılırsa kullanılsın o harita planı uygulanamayacak. Çünkü bu plan, sadece o koridorla bitmiyor. Çünkü Irak’ın, Suriye’nin, Türkiye’nin parçalanması esası üzerine kuruldu.

Bu yüzden de, hiçbir ülke, güç ya da örgüt, Türkiye’den buna boyun eğmesini beklemesin. Karşımızda ABD de olsa, Rusya da olsa, PKK ya da DEAŞ da olsa, Avrupa ya da İsrail de olsa bu böyledir, Türkiye buna izin vermeyecektir. Vermeyecek gücü ve aklı da vardır.

Fırat Kalkanı ve Afrin müdahalesiyle Batı kapısını kapattığımız, Pençe Harekâtı ile Doğu kapısını kapattığımız, ülkemize yönelik 21. yüzyılın en büyük tehdidi ortadan kaldırılıyor, kaldırılacaktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum