Avucunuzu yalarsınız, bu hesap Anadolu’da bozulur!

Bazıları yeni bir darbe peşinde. 15 Temmuz çokuluslu saldırısıellerinde patladığı için bir deneme daha yapmak için ortam hazırlamaya çalışıyor. Bazıları ekonomik...

Bazıları yeni bir darbe peşinde. 15 Temmuz çokuluslu saldırısıellerinde patladığı için bir deneme daha yapmak için ortam hazırlamaya çalışıyor. Bazıları ekonomik krizden medet umuyor. Toplumsal psikolojiyi sarsmak için mutsuzluk, umutsuzluk yayıyor. Kitlesel öfke oluşturmak, onu beslemek, bir toplumsal patlamaya ve sokak terörüne dönüştürmek için yollar arıyor. 

Bazıları PKK'nın arkasına gizlenmiş bin bir türlü etnik çatışma hayalleri kuruyor. Türk-Kürt çatışması çıkarmak için ülke genelinde tahriklere girişiyor, sinir uçlarına dokunuyor, besledikleri kitlesel öfkeyi, duygusal hassasiyeti kontrolsüz alana çekmek için her türlü nefret tohumlarını ekiyor. Bu ülkeyi etnik çatışmalara boğarak haritadan silmek, ellerine tutuşturulan yeni harita taslaklarını hayata geçirmek için yine çokuluslu, kirli ve kanlı senaryo ihaleleri alıyor. 

Batı'dan, Doğu'dan, içeriden saldırı var

Bazıları Suriye savaşını Türkiye içlerine taşımak için var gücüyle çalışıyor. Hem etnik hem mezhep çatışması çıkararak, Suriye ve İran rejimlerinin Türkiye'ye duyduğu nefreti kullanarak Anadolu'yu kuşatmaya, çevrelemeye dönük küresel plana yatırım yapıyor. Halep'te uyguladıkları insanlık suçlarını, yüz yıllarca unutulmayacak zulmü Türkiye'nin şehirlerine taşımayı, Anadolu'yu yangın yerine çevirmeyi planlıyor. 

İçerideki bütün vatan hainleri, Türkiye düşmanları, yıllardır bugünler için hazırlanan örgütler ve istihbarat aparatları, dışarıdan Türkiye'yi sarsmaya çalışan güçlerle, devletlerle ortak bir şekilde harekete geçti. Terör ve yıkımı hem Batı'dan hem Doğu'dan Türkiye içlerine servis ediyorlar. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar