Afrin, Münbiç ve Kandil… Türkiye elini çabuk tutsun, gecikme intihar olacaktır…

Suriye’nin kuzeyinden, Irak’ın kuzeyinden Türkiye’ye yönelen tehditlere karşı ne yapacaksak acilen yapmak zorundayız. Birileri çok kötü bir sürpriz hazırlıyor. Birileri önümüzdeki günlerde...

Suriye’nin kuzeyinden, Irak’ın kuzeyinden Türkiye’ye yönelen tehditlere karşı ne yapacaksak acilen yapmak zorundayız. Birileri çok kötü bir sürpriz hazırlıyor. Birileri önümüzdeki günlerde Türkiye’yi teröre boğma planları yapıyor, birileri Türkiye’nin Fırat Kalkanı ve İdlib müdahalelerini boşa çıkarmayı planlıyor.

Yapılacak tek şey, müdahale alanını genişletmek, daha kararlı hareketlere girişmektir. Son iki günde yaşanan terör saldırıları ve operasyonlar, önümüzdeki günlerde olacakların habercisidir. Savunma yerine taarruz dönemidir ve bu konuda hiçbir tereddüt gösterilmemelidir. 

“Türkiye cephesi” açma hazırlığı var

Suriye’nin kuzey bölgesi, Türkiye sınırı boyunca uzanan o kuşak, ABD tarafından Türkiye’ye karşı bir cephe olarak planlandı. PKK/PYD üzerinden hazırlıklar yapıldı, olağanüstü silah stoklandı, gizli askeri üsler ve terör eğitim kampları kuruldu.

Bir NATO ülkesi, bir terör örgütünü silahlandırıp diğer NATO ülkesine saldırıyor. İşin özeti budur. Bu ülke de ABD’dir.

O koridorun öncelikli hedefi; Türkiye’yi kuşatmak, nefes alamaz hale getirmek, 15 Temmuz’un ikinci dalgasını bu cepheden başlatmaktır. Mesut Barzani’ye bağımsızlık referandumu yaptırılması da bu projenin parçasıdır. Yarın “Türkiye cephesini açın” talimatı verildiğinde bütün bu kuşaktan Türkiye’ye saldırılar başlatılacaktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar