“Acımasız Direniş”i coğrafyaya yaydık. Bu ülkeye inanın, en ön safa geçin.

Onlar; Anadolu’yu, sığındığımız “Son Kale”yi devirmeye çalıştılar, biz yeni ve çok güçlü kaleler kurduk. Onlar; Türkiye’yi daha küçük parçalara ayırmaya, tarih dışına itmeye, coğrafyadan sürmeye çalıştılar...

Onlar; Anadolu’yu, sığındığımız “Son Kale”yi devirmeye çalıştılar, biz yeni ve çok güçlü kaleler kurduk.

Onlar; Türkiye’yi daha küçük parçalara ayırmaya, tarih dışına itmeye, coğrafyadan sürmeye çalıştılar, biz Türkiye’yi coğrafya kimliğine dönüştürdük.

Onlar; sesimizi-soluğumuzu kesmeye, varoluş kimliğimizi aşındırmaya ve ezmeye çalıştılar, biz, okyanuslara ulaşan bir siyasi dil, bilinç ve kimlik inşa ettik.

Onlar; Türkiye’yi bir yüz yıl daha güçsüz bırakmaya, rehin almaya, kontrol altında tutmaya çalıştılar, biz yüzyıl boyunca devam eden tek yanlı bağımlılık ilişkisini reddettik. “Cephe olma”, “köprü olma” tanımlarını reddettik. Alabildiğine güç inşa ettik, kendi gücümüze yatırım yaptık.

“Bir daha harita çizemezsiniz” dedik. “Artık Türkiye bu, coğrafya bu” dedik.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar