ABD ve Avrupa, artık terörden elinizi çekin!

Katili biliyoruz.İstanbul'da uğradığımız son terör saldırısının tetikçilerini de, küresel ölçekteki patronlarını da biliyoruz. Terör ihaleleri dağıtanları, ihale peşinde...

Katili biliyoruz.
İstanbul'da uğradığımız son terör saldırısının tetikçilerini de, küresel ölçekteki patronlarını da biliyoruz.
Terör ihaleleri dağıtanları, ihale peşinde koşanları, kan üzerinden bize ayar vermeye çalışanları, can alarak bizi köşeye sıkıştırmak isteyenleri biliyoruz.
Türkiye içindeki hesaplarını, Türkiye çevresindeki coğrafyaya dönük hesaplarını, hangi güçlerle ittifak kurduklarını, hangi terör örgütünü besleyip üzerimize saldıklarını, onlara neler vadettiklerini, kendilerinin ne tür bir hesapla hareket ettiklerini, ellerinde ne tür harita taslakları olduğunu artık açık ve net biçimde biliyoruz.
Türkiye'nin büyük yürüyüşünün onları nasıl çıldırttığını, bu ülkeyi dizginleyemediklerini, susturamadıklarını, teslim alamadıklarını, içerideki kuryelerinin başarısızlığa uğradığını, uyguladıkları bütün senaryoların boşa çıktığını, bu yüzden de her başarısız senaryodan sonra daha kanlı planlara yöneldiklerini biliyoruz.
İstanbul'u siz vurdunuz!
Gizli gizli yürüttükleri savaşın bu yüzden açık savaşa dönüştüğünü, sahte dostluklarının inandırıcılığını kaybettiğini, düşmanlıklarını gizleyemez hale geldiklerini, bütün terör örgütlerini tek çatı altında toplayıp üzerimize saldıklarını, o örgütler üzerinden Türkiye ile savaştıklarını, bu savaşın yüz yıldır devam ettiğini, Birinci Dünya Savaşı'ndan sonraki en ağır saldırılar altında olduğumuzu biliyoruz.
Türkiye “hayır” dedikçe, “teslim olmam” dedikçe, “kendi yoluma giderim” dedikçe, kararlı ve azimli bir şekilde kendini geleceğe kurdukça, büyüyüp serpildikçe, güç kazanıp özgürleştikçe, kendi havzasına yöneldikçe, tarihi tezlerine yöneldikçe, kendini dönüştürüp o saldırganların çoğundan daha önemli ve başarılı hale geldikçe gözleri daha kanlanıyor.
İstanbul'da patlayan bomba onların, Güneydoğu'da ülkemize ve milletimize sıkılan kurşunlar onların, Suriye'de ülkemize yönelen silahlar onların. Türkiye'nin bütünlüğünü hedef alıyorlar, milletin binlerce yıllık birlikteliğini hedef alıyorlar, şehirlerimizi ve sokaklarımızı bölmeye çalışıyorlar.
Bu terör değil devletler savaşı

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar