96 yıllık devlet zannettiler.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın yıldönümünü dün, “yeni bir zafer ekleyerek”, Barış Pınarı Harekâtı’nın sevinciyle kutladık.

Kutladığımız sadece Cumhuriyet değildi, sadece 96 yıl değildi. Çünkü yüzyıllardan gelip yüzyıllara yöneldiğimiz bugünlerde her sembol, yeni bir anlam ifade ediyordu. Çünkü yeni bir yükseliş çağının kapılarını araladığımız günlerdeydik.

YÜZ YIL SONRABİR DİL, BİR RÜZGÂR, BİR UMUT..

Çünkü; yüz yıl önce coğrafyanın her köşesinde mücadele veren, ağıtlar yakan, yok olmakla yüz yüze bırakılan milletimiz, bugün coğrafyanın her köşesinde merhametiyle, gücüyle, öncülüğüyle derin izler bırakıyor, gelecek vadediyor.

Bir söz, bir dil, bir rüzgâr, bir umut inşa ediyor. Devletler değişiyor, rejimler değişiyor, siyasi anlayış ve kimlikler değişiyor ama bu milletin kaderi, siyasi genetiği, tarih inşa edici ve coğrafya biçimlendirici misyonu değişmiyordu.

SELÇUKLU OSMANLI OLUYOR,OSMANLI CUMHURİYET..VE DEVAM EDİYORDUK..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.126 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.298 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.792 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.676 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum