31 Mart, CHP için tarihi bir hezimete dönüşebilir.

Evet, 31 Mart yerel seçimleri CHP için tarihsel bir çöküşe yol açabilir. Görülmemiş bir hezimetle sonuçlanabilir. Cumhuriyet’in kurucu partisi özelliğini ebediyen kaybettiğinin tescili olabilir. Merkeze oynayan...

Evet, 31 Mart yerel seçimleri CHP için tarihsel bir çöküşe yol açabilir. Görülmemiş bir hezimetle sonuçlanabilir. Cumhuriyet’in kurucu partisi özelliğini ebediyen kaybettiğinin tescili olabilir. Merkeze oynayan siyasal düşüncesinin tasfiyesi gibi bir sonuç ortaya çıkabilir.

Türkiye Cumhuriyeti aklını, devlet aklını, millet hassasiyetini kaybettiğinin, artık sadece bir marjinal cephe partisi olduğunun, HDP yerine ikame edildiğinin, Türkiye’nin milli aklı ve ana omurgası yerine çokuluslu cephede konumlandırıldığının ilânı olabilir.

Projenin ikinci ayağı: CHP artık Türkiye partisi değil

1 Nisan sabahı CHP savrulduğu o yerden bir daha asla çıkamayacaktır. Türkiye’yi, milleti, vatanı, yüzlerce yıllık siyasi aklı ve genetiği reddedip, bu ülkeyle hesabı olanların eline geçen, bu ülkenin siyasi tarih hesaplaşmasında yerli olanın dışına savrulup oradan Türkiye’yi vuran bir siyasi yönelişten söz ediyoruz.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başına getirilmesi bir projeydi. CHP’yi Türkiye ekseninden çıkarma projesiydi. Şimdi bunun ikinci adımı atılıyor. 31 Mart yerel seçimleri bunun göstergesi olacak.

Eksen’den çıkarılan CHP’nin Türkiye için değil, Türkiye ile hesaplaşmasını izleyeceğiz. Bu ülkeye yabancılaşanların hatta onunla hesaplaşanların eline geçen CHP’nin, ülke ile mücadelesini göreceğiz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.798 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum