Şaraba tuz atmayı da söyleseniz ya…

Tartışmayı, isimlendirmeden kanaatlerimi söylemek istiyorum. FETÖ ile mücadelede Kanun Hükmündeki Kararnameler (KHK) yoluyla haksızlığa uğrayanlar olmuş mudur? Evet olmuştur. Müracaat edenler içinden 8 binden...

Tartışmayı, isimlendirmeden kanaatlerimi söylemek istiyorum.

FETÖ ile mücadelede Kanun Hükmündeki Kararnameler (KHK) yoluyla haksızlığa uğrayanlar olmuş mudur? Evet olmuştur. Müracaat edenler içinden 8 binden fazla kişinin başvurularının kabul edilmesi bile, haksızlığa uğrayanlar olduğunu anlatmaya yeter.

Ancak burada bir önemli nokta daha var. Demek ki kurulan komisyonlarda haksızlığa uğrayanların hakkını iade etmede titiz bir çaba var.

KHK üzerinden eleştiri getirenler, bu hüsn-ü niyeti görmezden geliyorlar.

Vicdan sahibi hiç kimse, “beter olsunlar, bunlara su bile vermeyeceksin” zalimliği ile hareket etmez, etmiyordur.

Varsa vicdansızlar, milletçe onları Allah’a havale ediyoruz. Mahkemeler yoluyla hak aramanın yolu da sonuna kadar kullanılmalıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.525 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 379 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.616 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum