Kim bu DEAŞ’a FETÖ’ye itibar edenler?

İstanbul Ortaköy’de Reina gece kulübündeki terör saldırısı, belli çevrelerce hemen “laik hayat tarzını hedef alan bir saldırı”ya kaydırıldı. Bu bir algı operasyonuydu ve siyasi irade hedef...

İstanbul Ortaköy’de Reina gece kulübündeki terör saldırısı, belli çevrelerce hemen “laik hayat tarzını hedef alan bir saldırı”ya kaydırıldı. Bu bir algı operasyonuydu ve siyasi irade hedef gösterildi. “Bütün bunlar Erdoğan yüzünden, AK Parti yüzünden oluyor” diye açık açık yazdılar, konuştular.

15 Temmuz’un o Yenikapı ruhunu bu zihniyet sahipleri zaten hiç benimsemediler. İlk fırsatta da fabrika ayarlarına döndüler, tekrar mevzilendiler ve kaldıkları yerden devam ediyorlar.

DEAŞ’la en büyük mücadeleyi, şehitler vererek sürdüren devletimizi, Erdoğan düşmanlığı üzerinden hala yurt dışına jurnallemeye devam ediyorlar.

Onun için asıl tehlike, yaşam tarzlarındaki farklılıktan kaynaklanmıyor. Bu farklılığı, terörle mücadeleyi zaafa uğratacak şekilde kanırtmaya kalkanlardan kaynaklanıyor. Asıl tehlike, ABD ve Avrupa Birliği ile aynı zihniyetin sahibi siyasetçilerden, medya ve sivil toplum kuruluşlarından geliyor. Bilhassa CHP ve HDP’de siyaset yapanlar, bilhassa da Sözcü ve Cumhuriyet gazeteleri ile Doğan medyada ferdi çıkışlar ile uyanıklık yapanlar, devletin verdiği asitmetrik savaşı görmezden geliyorlar.

Maalesef bu koronun şefliğini CHP Genel Başkanı yapıyor. Maalesef diyorum, çünkü ana muhalefet partisinin sorumluluğu, medyanın ve HDP’nin sorumluluğu gibi değildir.

Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz salı günü partisinin Grup Toplantısında şunları söyledi:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.526 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 382 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.619 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar