Aydın Doğan satmak zorundaydı

Aydın Doğan, kendisine ait olan Türkiye’nin en büyük medya kuruluşunu Demirören Grubu’na sattı. Doğan Medya’nın sembol ismi Hürriyet gazetesi, Kanal D, CNN Türk, Posta gazetesi, satılan yayın organları...

Aydın Doğan, kendisine ait olan Türkiye’nin en büyük medya kuruluşunu Demirören Grubu’na sattı. Doğan Medya’nın sembol ismi Hürriyet gazetesi, Kanal D, CNN Türk, Posta gazetesi, satılan yayın organları içerisinde. 

Bu satış, Cumhuriyet dönemi medya tarihinin bir dönüm noktasıdır. Nasıl AK Parti iktidarı ve Erdoğan dönemi, siyasi hayatımızın bir dönüm noktası ise Doğan medyanın, bilhassa Hürriyet gazetesinin el değiştirmesi de aynı ölçüde bir dönüm noktasıdır. 

Erdoğan Türkiye’si; iki asırlık arayış, bocalama döneminden sonra öze dönüş, yerli ve milli değerlerle diriliş Türkiye’sidir. 

Aydın Doğan, bu dirilişi okuyamadı. Yanlış tercih yaptığı, yanlış yerde durduğu için medyasını satmak zorunda kaldı. 

Artık 15 Temmuz 2016 hain FETÖ darbe girişiminin

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.526 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 380 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.618 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar