Sorumluyu buldum

-1-  Devletin, dünyada başka hiçbir devlette olmadığı kadar, Türkiye Cumhuriyeti’nin başka hiçbir zamanda olmadığı kadar para dağıttığı, neredeyse para vermek için bahane aradığı bir dönemde, bir genç kızımız sosyal medya hesabına “yemek kartında 1 Lira kalmış” diye bir not bırakarak intihar eder. 

(Devletin sosyal yardımları: Gıda Yardımları, Barınma Yardımları, Yakacak Yardımı, Yaşlılık Aylığı, Engelli Aylığı, Sosyal Konut Yardımı, Eşi Vefat Etmiş Eşlere Yardım, Anne veya Babadan Kalma Emekli Aylığı, Asker Ailelerine Yardım, Öksüz ve Yetim Çocuklara Yardım, Muhtaç Asker Çocuğuna Yardım, Doğum Yardımı, Çocuk Parası, Eğitim Materyali Yardımı, Ücretsiz Kitap Dağıtımı, Şartlı Eğitim Yardımı, Engelli Yakını Aylığı, Engelli ve Hasta Bakan Aylığı vs. Bir de bunların üstüne Yerel Yönetimlerin yaptığı ayni ve nakdi yardımı koyarsak…) 

İnsanlar kendi meşreplerine ve ideolojik bagajlarına bağlı olarak bu genç kızımızı intihara göt

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Üç günlük hikâye 28 Mayıs 2023 | 115 Okunma Bu tepe o tepe mi? 26 Mayıs 2023 | 95 Okunma Allah kimseyi ‘Kimliksiz' kılmasın 21 Mayıs 2023 | 198 Okunma Yolu açık… Gözü aydın… 19 Mayıs 2023 | 145 Okunma “Sakın açmayın” 12 Mayıs 2023 | 314 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar