FETÖ’nün Harp ve Polis Akademileri birimi (1)

3-) Askeri Liseler, Harp Okulları, Polis Koleji ve Polis Akademisine Öğrenci Yetiştirme;Örgütün yetiştirdiği zeki öğrenciler askeri liseler veya polis kolejine yönlendirilmektedir.1984 yılından günümüze kadar...

3-) Askeri Liseler, Harp Okulları, Polis Koleji ve Polis Akademisine Öğrenci Yetiştirme;

Örgütün yetiştirdiği zeki öğrenciler askeri liseler veya polis kolejine yönlendirilmektedir.

1984 yılından günümüze kadar birçok öğrenci "talebe imamı" denilen örgüt mensupları tarafından ders çalıştırılmış, örgüt mensuplarının ele geçirdiği askeri lise ve polis koleji sınav soruları, bizzat mahrem işlerden sorumlu örgüt mensupları tarafından talebe imamlarına iletilmiştir.

Bu örgüt mensupları öğrencilere bu soruları ya deneme sınav soruları gibi ya da direkt olarak sınav soruları diye vererek sorular üzerinde çalışılması veya ezberlenmesi talimatı vermektedirler.

Aynı uygulama astsubay ve polislik sınavlarında da örgütün sorumlu imamları tarafından da rutin olarak yapılmaktadır.

Askeri Lise ve Polis Kolejine öğrenci yetiştirilirken sağlık nedeniyle bir eleme olması durumunda verilen emeğin boşa gideceği düşüncesiyle öğrencilerin sağlık yönünden herhangi bir engelinin olup olmadığı test edilmektedir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 1.267 Okunma VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 59 Okunma Hakan Atilla’yı Amerika’ya kim gönderdi? 09 Aralık 2017 | 960 Okunma Tuzak 07 Aralık 2017 | 331 Okunma Erzincan Orduevi’nde kedinin öldürülüşünü izleyen asker 05 Aralık 2017 | 296 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar