FETÖ’nün EGM’de işlediği suçlar ( 3 )

Yıllarca örgüt hiyerarşisindeki üstlerine mutlak itaat ve teslimiyet anlayışıyla yetiştirilen FETÖ mensuplarının ister emniyet teşkilatında görevli personel, ister örgüte müzahir medya...

Yıllarca örgüt hiyerarşisindeki üstlerine mutlak itaat ve teslimiyet anlayışıyla yetiştirilen FETÖ mensuplarının ister emniyet teşkilatında görevli personel, ister örgüte müzahir medya çalışanı olmak üzere hangi konumda olurlarsa olsunlar örgüt liderinin sözlerini emir telakki ederek hareket ettikleridir.

Örgüt liderinin bir sözüyle, örgüte müzahir medyanın algı operasyonlarına başlayıp kamuoyunu hazırlamasından sonra on altı ilde örgütsel işbirliğiyle polis, operasyonlar yapmıştır.

Örgütün, sızarak EGM birimlerini etkin olarak kullandığı operasyonlardan bir diğeri ise kamuoyunda Selam-Tevhid olarak bilinen olaydır.  

( İstanbul C. Başsavcılığının 2014/133596 soruşturma sayılı iddianamesinden alınmıştır. Bu iddianame Deliller-1 Klasörü 15 Nolu Delilde kayıtlıdır. )

"Ülkemizin siyasi hayatını derinden etkileyen farklı siyasi partilerin mensuplarının da hedef alınmıştır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 1.268 Okunma VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 60 Okunma Hakan Atilla’yı Amerika’ya kim gönderdi? 09 Aralık 2017 | 960 Okunma Tuzak 07 Aralık 2017 | 331 Okunma Erzincan Orduevi’nde kedinin öldürülüşünü izleyen asker 05 Aralık 2017 | 296 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar