TRT’de hem de nasıl Feminist dizi...

Akşam ana haberlerden sonra başlayıp gece yarıları biten dizilerden nefret ettiğim için, yıllardır, haberler dışında televizyon izlemiyordum. Sonra bakın ne oldu?. Özetleyeyim..

1990'lı yılların sonunda, TRT'de, dışardan yaptığımız, canlı, müzik, eğlence, spor, kültür, sanat konularında özel kanalların yayınlamadıkları her şeyden oluşan "Tele Pazar"a başladık.
Ben bu köşede durmadan "Halkın vergileriyle yaşayan TRT'nin görevi, özel kanallarla (Affedersiniz) sidik yarışına girmek, onların baştan sona reyting, yani yaşayabilmek amacı ile yaptıkları programların benzerini yaparak bir de haksız rekabet etmek değil, seyircilerinin dünyasını geliştirmek, vizyonlarını büyütmek, onları birkaç basamak yukarı taşımaktır. Onun için TRT devletten ödenek alır. Reyting yarışı yapmasın" diye yazıp duruyordum. Genel Müdür Yücel Yener, Ankara yıllarımdan çok ama çok iyi dostumdu.
Bir gün telefon etti..


YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar