Sahtekârlar Ligi’nin seyirci başkanı!..

Bu ülke futbolunun nasıl utanç verici hale geldiğini görmeyen tek kişi, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir.. Futbolu oynayan, seyirciye seyir zevki veren değil, en sahtekâr, en utanmaz olan ve hemen her an hakeme bir...

Bu ülke futbolunun nasıl utanç verici hale geldiğini görmeyen tek kişi, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir..
Futbolu oynayan, seyirciye seyir zevki veren değil, en sahtekâr, en utanmaz olan ve hemen her an hakeme bir şey yutturmaya çalışan kazanıyor.
Çünkü, bu ülkede hakeme bir şey yutturmaya kalkmanın cezası yok. Ne hakem, ne VAR, ne gözlemci, ne temsilci bu rezillikle uğraşmıyor. "Ben paramı alır, keyfime bakarım" diyor. O zaman sahtekârlığın ödüllendirildiğini gören futbolcu da "Bir ben mi geri zekâlıyım" deyip, futbolun değil, sahtekârlığın parçası oluyor.
Bunların hepsinin böyle dediğini bilen ve maçları izleyip raporları gören futbolumuzdan 1 numaralı sorumlu Nihat Özdemir de hiçbir şey olmuyor, her şey yolunda gidiyor gibi, susup oturuyor.. Hatta.. Hatta.. Bu rezilliğe bakıp keyif de çatıyorsa şaşmam..
Tıpkı Veysel'in dediği gibi..

"Kimine saz vermiş çalar eğlenir
Kimi zevk içinde güler eğlenir
Veysel gözyaşları, siler eğlenir
Siler eğlenir, siler...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 275 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar