Liseciler bugün Mehmet Koçaslan’ı seçecekler!.

Sonucu belli kongresini bugün yapacak Galatasaray ve Suada İşletmecisi Mehmet Koçaslan'ı bir kere daha başkan seçecek.. "O aday bile değil" deyip beni güldürmeyin sakın.. Yıllardır anlatıyorum. Bir daha...

Sonucu belli kongresini bugün yapacak Galatasaray ve Suada İşletmecisi Mehmet Koçaslan'ı bir kere daha başkan seçecek.. 
"O aday bile değil" deyip beni güldürmeyin sakın.. Yıllardır anlatıyorum. Bir daha anlatayım.. 
Galatasaray Kongresi yıllardan beri İnan Kıraç kimi işaret ederse onu seçer. Kıraç, elini taşın altına koymaz. Resmen çıkıp aday olmaz. Olsa, ipliği pazara çıkacak. Oysa, adamlarını Başkan seçtirdi mi, son kullanma tarihlerinde onları fırlatır atar, yenisi ile yola devam eder. Böylece hep bildiğini okur, Galatasaray'da.. 
Liseci takımı (Liseliler değil. Liseciler, karıştırmayın. "Küçük olsun, bizim olsun" diyen dazlaklardan söz ediyorum) İnan Kıraç'ın işaretiyle hareket eder.. 
Çok uzaklara gitmeye gerek yok. Duygun Yarsuvat'ın en son anda Başkanlığa nasıl tayin edildiğini biliyorsunuz. 
Şimdi Dursun Özbek diye, kimsenin adını sanını düne kadar duymadığı, Galatasaraylı olduğunu dahi bilmediği biri Başkan olacak.. 
Niçin?. 
İnan Kıraç onu seçti de ondan. 
Niye onu seçti?. 
Suada'yı Mehmet Koçaslan'a bırakacak tek Galatasaraylı Dursun Özbek de ondan.. 
Kaçak işlerini pervasızca yapan, Galatasaray adına gölge düşüren, adanın adını bile değiştirip Suada yapan karanlık adam, Galatasaray'ın gururu, dünya incisi adasından milyonlar kazanmaya devam edecek. 
Bu yazdıklarım insanı mahkemelik edecek ithamlar değil mi?. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 275 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar