Fatih Terim de böyle yönetiyorsa..

Yani bir tarafta önüne tabak gibi serilmiş, hatta fark yapacağı maçı almamak için çırpınan bir "Korkak" hoca.. Hem de Samet Aybaba.. Öte tarafta, bu Samet Aybaba'nın ikramını elinin tersiyle iten "Teşekkür...

Yani bir tarafta önüne tabak gibi serilmiş, hatta fark yapacağı maçı almamak için çırpınan bir "Korkak" hoca.. Hem de Samet Aybaba..
Öte tarafta, bu Samet Aybaba'nın ikramını elinin tersiyle iten "Teşekkür ederim. Ben ille de kaybedeceğim" diyen, hem de Fatih Terim..
Şampiyonluk yarışındaki tüm rakipleri ikişer puan kaybetmiş, kazandığı zaman lider olacak, Galatasaray'ın hocası Fatih Terim..

O zaman biz bu ülkede "Futbol" diye ne seyredeceğiz, söyler misiniz?.

Bakın iyi hoca, maçı bir gece evvel kafasında oynar. Kafada oynamak için rakibi iyi analiz etmek, çözmek gerekir tabii.. Çözememişsen ertesi gün sahaya yanlış takım çıkarır, yanlış oynarsın.

"Daha iyi hoca", işte tam da o zaman ortaya çıkar.. Evdeki hesabın çarşıya uymadığını gören ve oyuna Doğru" zamanda "Doğru" müdahale eden, edebilen Hoca "Büyük" Hocadır. Takımını zaferlere "Oyunu okuyan ve doğru zamanda doğru müdahaleyi yapan" o "Hoca" götürür.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar