Yalancı siyasetçiler

Amerikan Başkanı Lyndon Johnson, henüz Kongre adayı olduğu dönemde kampanya yöneticisine rakibi hakkında iğrenç bir dedikodu yaymasını istemiş. Kampanya yöneticisi ise "Ama kimse buna inanmaz ki" demiş. Johnson'ın...

Amerikan Başkanı Lyndon Johnson, henüz Kongre adayı olduğu dönemde kampanya yöneticisine rakibi hakkında iğrenç bir dedikodu yaymasını istemiş. Kampanya yöneticisi ise "Ama kimse buna inanmaz ki" demiş. Johnson'ın cevabı, namertliğin özeti gibi olmuş: "Biliyorum ama onu yalanlarken görmek istiyorum."


Muhalefetimizin ve fondaş medyanın hali de aşağı yukarı böyle. Her gün yeni bir uydurma haber ile akılları karıştırıp iktidarın yalanlamasını seyrederek keyif alıyorlar. Gerçi yalan haber işini eskiden fondaş medya üstleniyordu. Artık bizzat Kılıçdaroğlu sazı eline almış görünüyor. Fondaşlara sıra gelmeden, sokak kavgası üslubuyla atığı tweet'lerle bulanık suda balık avlamaya çıkıyor.


Katarlı öğrencilerin sınavsız tıp fakültelerine alınacağı bunlardan en ses getireniydi. Fondaş medya tweet'leri silip özür diledi ama Kılıçdaroğlu hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Son yalan da yine Kılıçdaroğlu tarafından büyütüldü.

....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kritik Irak ziyareti 23 Nisan 2024 | 1.138 Okunma CHP’nin borçları meselesi 22 Nisan 2024 | 1.749 Okunma Hamas bunu neden yaptı? 19 Nisan 2024 | 1.708 Okunma Olmayan jakuzi ve görülmeyen ölümler 17 Nisan 2024 | 438 Okunma Sakin güç, derin diplomasi 16 Nisan 2024 | 299 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar