Türkiye daha yeni başlıyor

Can Azerbaycan'ın Ermeni işgalciler elindeki topraklarını temizlemesini sadece seyreden Fransız medyası, üzüntüsünü manşetten göstermekten çekinmedi. Le Point Dergisi, "Erdoğan'ın zafer...

Can Azerbaycan'ın Ermeni işgalciler elindeki topraklarını temizlemesini sadece seyreden Fransız medyası, üzüntüsünü manşetten göstermekten çekinmedi.
Le Point Dergisi, "Erdoğan'ın zafer yürüyüşünü kim durduracak? Dağlık Karabağ'daki Ermenilerin teslim olması, Türkiye'nin milliyetçi bölgesel hâkimiyet projesine giden yolda yalnızca bir adımdır" başlığıyla Fransız siyasetçileri gaza getirmeye çalıştı.
Cumhurbaşkanlığına seçildiği dönemden bu yana modern Napolyon olmaya çalışan ancak her seferinde Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçek dünyaya döndürülen Macron'un bu çağrıya cevap verecek gücü yok.
Dahası Ermenistan bile Dağlık Karabağ'daki operasyonları Azerbaycan'ın kendi iç işi olarak tanımladı.
Le Point Dergisi, içinde bulundukları durumun farkında; ancak ülkedeki etkin Ermeni lobisi ve dünyaya nizam verdiklerini zanneden Fransız milliyetçileriyle uğraşmamak için üzerindeki yükü atmaya çalışıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM kürsüsünde selamladığı Azerbaycan operasyonunun ardından Nahçıvan'a giderek hem...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ölümlere sebep olan biri var 01 Mayıs 2024 | 116 Okunma Taksim’e değil Gayrettepe’ye bak 30 Nisan 2024 | 1.509 Okunma Bir imha kampı olarak Gazze 26 Nisan 2024 | 1.330 Okunma Alman Cumhurbaşkanı teftişte... 24 Nisan 2024 | 606 Okunma Kritik Irak ziyareti 23 Nisan 2024 | 1.269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar