Sivas sizi bekliyor

Sabah İl Buluşmaları vesilesiyle, millî mücadeleye âdeta başkentlik yapmış olan, misaki millî esaslarının karara bağlandığı "emin şehir" Sivas'taydık. Potansiyeli çok yüksek, Hitiler'den...

Sabah İl Buluşmaları vesilesiyle, millî mücadeleye âdeta başkentlik yapmış olan, misaki millî esaslarının karara bağlandığı "emin şehir" Sivas'taydık.
Potansiyeli çok yüksek, Hitiler'den Selçuklulara, Osmanlı'dan Cumhuriyete değin pek çok tarihi miras barındıran, doğal güzellikleri ile göz kamaştırırken, ticari olanaklarıyla da cazibe merkezi olmayı hak eden Sivas, tam bir atılım atağı içinde aslında. Bunun en büyük mimarları ise ilerici vizyonları ve sahadan kopmayan çalışkanlıkları ile tanınan Vali Salih Ayhan ile Belediye Başkanı Hilmi Bilgin... Bu dinamik ikili işbirliği içerisinde şehre kısa zamanda çok proje kazandırmışlar.
Bunlar içinde beni en çok etkileyen birkaç projeden bahsetmek istiyorum. Örneğin "Aile Eğitim Merkezi"nde yeni evleneceklere veya evli olanlara uzman kadrosu ile haftanın yedi günü hizmet veriliyor. Restore edilen tarihi bir konakta bulunan merkezde, evleneceklere seminerler ve anlaşmazlık yaşayan çiftlere psikolojik rehberlik sağlanıyor. Böylelikle onlarca hane içinde uzlaşma sağlanmış.
Bir diğeri "Minik Yiğidolar...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alman Cumhurbaşkanı teftişte... 24 Nisan 2024 | 563 Okunma Kritik Irak ziyareti 23 Nisan 2024 | 1.267 Okunma CHP’nin borçları meselesi 22 Nisan 2024 | 1.753 Okunma Hamas bunu neden yaptı? 19 Nisan 2024 | 1.710 Okunma Olmayan jakuzi ve görülmeyen ölümler 17 Nisan 2024 | 438 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar