Millet İttifakı neden kaybetti?

İki haftadır bu sorunun cevabını arıyorlar. Anket firmalarından sosyal medya fenomenlerine, yandaşlığın bile ötesine geçen kadrolu sanatçılarından fondaş medyalarına kendilerini...

İki haftadır bu sorunun cevabını arıyorlar.
Anket firmalarından sosyal medya fenomenlerine, yandaşlığın bile ötesine geçen kadrolu sanatçılarından fondaş medyalarına kendilerini Kılıçdaroğlu'nun kazanacağı paralel bir evrene o kadar inandırmışlardı ki şimdi sınırda kişilik bozukluğu ile histeri arasında bir yerde debelenip duruyorlar.
Eski Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç bu durumu şöyle ifade ediyor: "Muhalefete oy veren milyonlarca insan olarak o kadar zavallıyız ki kendimize acıyorum."
Kılıçdaroğlu'na oy veren milyonlar için durum bu denli vahim değil bence ama hayal kırıklığını ciddiye alarak çözüm arayan CHP'li seçmenin dikkatini yöneltmesi gereken bir veçheyi anlatacağım sadece.
3 Kasım 2002 tarihinin üzerinden 21 yıl geçti. AK Parti'nin ilk seçim zaferini kazanıp tek başına iktidar olmasını gazetemiz Sabah, "Anadolu İhtilali" olarak duyurmuştu. Yirmi yıl sonradan geri dönüp baktığımızda bu manşetin hâlâ geçerli olduğunu görebiliyoruz. Zira "çevreden merkeze" yürüyüşün adı AK Parti'ydi ve bugün hâlen aynı niteliğini koruyor.
Yalnız adını "Anadolu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Roma’dan sevgilerimiz ve vergilerimizle... 20 Mayıs 2024 | 1.828 Okunma Nakba 17 Mayıs 2024 | 225 Okunma Uluslararası Aile Sempozyumu 15 Mayıs 2024 | 111 Okunma İnsanımızı nasıl koruyacağız? 14 Mayıs 2024 | 185 Okunma Euroriyakârlar 13 Mayıs 2024 | 138 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar