Menfur gece...

Altındağ ilçemizde yabancı uyruklu kişilerin bıçaklı saldırısı sonucu hayatının baharındaki bir gencimiz, Emirhan Yalçın hayatını kaybetti. Onunla birlikte yaralanan Ali Yasin kardeşimizin tedavisi...

Altındağ ilçemizde yabancı uyruklu kişilerin bıçaklı saldırısı sonucu hayatının baharındaki bir gencimiz, Emirhan Yalçın hayatını kaybetti.

Onunla birlikte yaralanan Ali Yasin kardeşimizin tedavisi ise hâlâ sürüyor. Emirhan kardeşimizin mekânı cennet olsun, yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum. Ali Yasin kardeşimize ise acil şifalar diliyorum. Katiller anında yakalandı ve mahkeme tarafından tutuklandı. Gün yüzü göremeyecekler, görmesinler.


Katillerin Suriyeli olmasından yola çıkan bir grup, ilçede yaşayan diğer Suriyelilerin evlerini ve dükkânlarını taşlamayı kendine hak gördü. Ülkemize yakışmayan menfur bir geceydi. Çocukların korku içindeki ağlama seslerini onca gürültüye rağmen duyabildiğimiz bir video izledim. Sonra evlerine atılan taşlar başlarına isabet eden ve yüzü gözü kan içinde kalmış iki çocuğun fotoğrafını gördüm.


Adalet bu değil. İnsanlık bu değil. Hak arama yolu bu değil. Ne Türklük, ne delikanlılık, ne de Müslümanlık bu.


Evet...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Olmayan jakuzi ve görülmeyen ölümler 17 Nisan 2024 | 428 Okunma Sakin güç, derin diplomasi 16 Nisan 2024 | 297 Okunma İran ve İsrail’in ortak menfaatleri 15 Nisan 2024 | 331 Okunma Erdoğan ne yapmadı? 08 Nisan 2024 | 448 Okunma Farkımız bizim 03 Nisan 2024 | 516 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar