Kötülüğü yaymayın

Dün bir süredir yaptığım Twitter detoksuna ara verip ne konuşuluyor diye bakayım dedim, bakmaz olaydım. Cinsiyet değişikliği ameliyatı ve üstüne onlarca estetik ameliyat olan bir trans erkek, ne kadar "başarılı"...

Dün bir süredir yaptığım Twitter detoksuna ara verip ne konuşuluyor diye bakayım dedim, bakmaz olaydım.
Cinsiyet değişikliği ameliyatı ve üstüne onlarca estetik ameliyat olan bir trans erkek, ne kadar "başarılı" bir dönüşüm geçirdiğini kanıtlamak için video çekmiş ve bu viral olmuş.
İstiklal Caddesi'nde, bedenini internette pazarlayarak para kazananlar yürüyüş gerçekleştirmiş. Kadınlar fahişe, erkekler kadın gibi giyinerek yürümüşler ve yanlarındaki dolarları sokağa saçmışlar. Bunu da sosyal medya hesaplarında "Muhtaçlara dolar dağıttık" ifadesiyle paylaşmışlar.
Farkındaysanız ne isim verdim ne de bu sapkınların aktif olduğu sosyal medya sitelerinin hesabını paylaştım.
Zira kötülüğün meşrulaşmasına en önemli vesile onu yaymaktır. Günümüzde bunun karşılığı ise görünür hale getirmektir. Zira bu sapkınların istediği de tam budur. Daha görünür ve tanınır oldukça sadece normalleşmeyecekler, aynı zamanda "pazarlarını" da genişletmiş olacaklar.
Hadis-i şerifte, "İnsanın dini...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Taksim’e değil Gayrettepe’ye bak 30 Nisan 2024 | 1.388 Okunma Bir imha kampı olarak Gazze 26 Nisan 2024 | 1.329 Okunma Alman Cumhurbaşkanı teftişte... 24 Nisan 2024 | 605 Okunma Kritik Irak ziyareti 23 Nisan 2024 | 1.269 Okunma CHP’nin borçları meselesi 22 Nisan 2024 | 1.757 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar