CHP’lilere hançer darbesi

Hepimizin hayatımızın bir yerinde yaptığımız hatadır: Eksik insanlara fazla değer veririz. Böylelikle eksiklerini tamamlayacağımız yanılgısına düşeriz. Ancak aslında ne yapsak, ne kadar eksik...

Hepimizin hayatımızın bir yerinde yaptığımız hatadır: Eksik insanlara fazla değer veririz. Böylelikle eksiklerini tamamlayacağımız yanılgısına düşeriz.
Ancak aslında ne yapsak, ne kadar eksik olduklarını kendilerine hatırlatmaktan öte geçemeyiz ve onlar için iyi olan ne yapsak "fazla" oluruz. Velhasıl asla "tam" olamayacak insanlara fazla gelmeyi bırakmalıyız.
Nitekim Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sırtındaki hançer yaralarına baktığınızda da hiçbir ödülün cezasız kalmadığını görürsünüz. Babasının şirketinin muhasebecisiyken bakan olan, partiye on yıl üye olmayıp paraşütle başbakanlığa inen, bakan yapıldığı için ikametini Kaf Dağı'na aldırıp "Şarabın tadı hariç her şeyini bilirim" açıklamasıyla hatırlanan ve zor zamanda Erdoğan'a sırtını dönen... Ne ararsan var.
"Büyük insanlar veda ederek gider; küçük ve basit insanlar ihanet...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Roma’dan sevgilerimiz ve vergilerimizle... 20 Mayıs 2024 | 1.773 Okunma Nakba 17 Mayıs 2024 | 224 Okunma Uluslararası Aile Sempozyumu 15 Mayıs 2024 | 111 Okunma İnsanımızı nasıl koruyacağız? 14 Mayıs 2024 | 185 Okunma Euroriyakârlar 13 Mayıs 2024 | 138 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar