CHP’de kaos hüküm sürüyor

Deprem felaketinin en çok etkilediği illerden biri olan Hatay'da yerel seçimler ekseninde yaşananlar, Türkiye'de muhalif siyasetin özetini bize sunuyor. CHP'nin Lütfü Savaş ısrarı bu özetin en büyük...

Deprem felaketinin en çok etkilediği illerden biri olan Hatay'da yerel seçimler ekseninde yaşananlar, Türkiye'de muhalif siyasetin özetini bize sunuyor. CHP'nin Lütfü Savaş ısrarı bu özetin en büyük parçasını oluşturuyor.
Yaşanan büyük afet öncesi, depremin vurduğu Emek Mahallesi'nde kentsel dönüşümü engelleme mitingi yapan Lütfü Savaş'ın aday gösterilmesi büyük sürpriz olmuştu. Çünkü resmi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ilk yaptığı açıklamayla Lütfü Savaş'ı aday yapmayacaklarını ilan etmişti. Ancak CHP, Savaş'ı aday gösterince bu kez de "Başka aday bulamadık, yaptığımız tüm anketlerde Lütfü Savaş çıkıyordu" açıklamasıyla durumu kurtarmaya çalışmıştı.
Hatay'da hem deprem öncesi yaptıkları hem de deprem sonrası halkla ilgilenmemesi nedeniyle Lütfü Savaş'a tepki üstüne tepki gelince bu kez de el altından başka aday arayışına girdiler.
CHP'nin Lütfü...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ölümlere sebep olan biri var 01 Mayıs 2024 | 140 Okunma Taksim’e değil Gayrettepe’ye bak 30 Nisan 2024 | 1.509 Okunma Bir imha kampı olarak Gazze 26 Nisan 2024 | 1.330 Okunma Alman Cumhurbaşkanı teftişte... 24 Nisan 2024 | 606 Okunma Kritik Irak ziyareti 23 Nisan 2024 | 1.269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar