CHP’de kaos hüküm sürüyor

Deprem felaketinin en çok etkilediği illerden biri olan Hatay'da yerel seçimler ekseninde yaşananlar, Türkiye'de muhalif siyasetin özetini bize sunuyor. CHP'nin Lütfü Savaş ısrarı bu özetin en büyük...

Deprem felaketinin en çok etkilediği illerden biri olan Hatay'da yerel seçimler ekseninde yaşananlar, Türkiye'de muhalif siyasetin özetini bize sunuyor. CHP'nin Lütfü Savaş ısrarı bu özetin en büyük parçasını oluşturuyor.
Yaşanan büyük afet öncesi, depremin vurduğu Emek Mahallesi'nde kentsel dönüşümü engelleme mitingi yapan Lütfü Savaş'ın aday gösterilmesi büyük sürpriz olmuştu. Çünkü resmi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ilk yaptığı açıklamayla Lütfü Savaş'ı aday yapmayacaklarını ilan etmişti. Ancak CHP, Savaş'ı aday gösterince bu kez de "Başka aday bulamadık, yaptığımız tüm anketlerde Lütfü Savaş çıkıyordu" açıklamasıyla durumu kurtarmaya çalışmıştı.
Hatay'da hem deprem öncesi yaptıkları hem de deprem sonrası halkla ilgilenmemesi nedeniyle Lütfü Savaş'a tepki üstüne tepki gelince bu kez de el altından başka aday arayışına girdiler.
CHP'nin Lütfü...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Milli’ Eğitim Bakanı 26 Temmuz 2024 | 250 Okunma Riyakâr Fransızlar 24 Temmuz 2024 | 1.334 Okunma Ve Biden çekildi 23 Temmuz 2024 | 1.328 Okunma Milletin Meclisi’ne gölge düşürdüler 19 Temmuz 2024 | 164 Okunma Çocuklarımızı korumak gerekir 17 Temmuz 2024 | 1.437 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar