ABD’nin taziyesini reddediyoruz

Terör bir kez daha çirkin yüzünü gösterdi. Altı canımızı kaybettik. Masum yavrumuz Ecrin Meydan ve tüm kayıplarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabrı cemil, yaralılarımıza acil şifalar...

Terör bir kez daha çirkin yüzünü gösterdi. Altı canımızı kaybettik. Masum yavrumuz Ecrin Meydan ve tüm kayıplarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabrı cemil, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
Terör, suni korku ve panik havası oluşturarak bizi yıldırabileceği hezeyanına kapılıyor ancak masum sivillere yapılan saldırılarla milletimizin bir olma, birlik olma şuurunun güçlenmesine engel olamayacaklar. İstedikleri hiçbir neticeyi alamayacaklar. Fakat devletimiz, bedel ödetme noktasında milletin istediği neticeyi alacaktır.
Nitekim saldırının ardından emniyet güçlerimizin özverili çalışmasıyla 1200 güvenlik kamerası incelendi, 21 adrese eşzamanlı operasyon yapıldı ve olayın üzerinden 10 saat geçtikten sonra saldırının faili olan terörist kıskıvrak yakalandı.
Türkiye'nin kendi kaynakları ve imkânlarıyla göbeğini kendisi keserek verdiği büyük mücadelelerle bitme noktasına gelen Batı'nın gayrimeşru çocuğu olan terör örgütü, can havliyle son bir kez daha palazlanmaya çalışıyor.
Türk Devletleri Teşkilatı'nın yavru vatan KKTC'yi tanıma sürecinde...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kritik Irak ziyareti 23 Nisan 2024 | 1.249 Okunma CHP’nin borçları meselesi 22 Nisan 2024 | 1.753 Okunma Hamas bunu neden yaptı? 19 Nisan 2024 | 1.710 Okunma Olmayan jakuzi ve görülmeyen ölümler 17 Nisan 2024 | 438 Okunma Sakin güç, derin diplomasi 16 Nisan 2024 | 299 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar