Yurtdışı turlarında icazet alamadı mı acaba?

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç'in bugünkü (09.11.2022)''Yurtdışı turlarında icazet alamadı mı acaba?'' başlıklı yazısı.

Durumu toparlamaya çalışıyor ama nafile. ABD ve İngiltere gezileri fiyaskoyla sonuçlandı. Daha da önemlisi, kendi tabanından müthiş tepki aldı.

Masanın diğer ortakları tek bir olumlu cümle kuramadı. (Hani içlerinden biri çıkıp da; "By Kemal 8 saat ışınlanabiliyor, süper aday olur", "iyi hamburger yiyor maşallah" ya da "İngiltere'den temiz para bulur inşallah" dedi mi?.. Hayır.)

Masada kimin ne yaptığı belli değil. Ama kavga sadece masada kalmadı. CHP medyasına da sıçradı.

Geçen gün Serkan Fıçıcı; "Kılıçdaroğlu'nu desteklemek imkansızlaşıyor" demişti.

Çok doğru bir tespit. By Kemal'in aday olmak için yanıp tutuştuğunu bilmelerine rağmen aday olmaması için çabalıyor CHP medyası.

Fiyaskoyla sonuçlanan yurtdışı gezileri, başörtüsü meselesini gündeme taşıması, ısrarla ülkeye narko devlet iftirasında bulunması gibi meselelerde CHP'yi savunamadılar. Serkan Fıçıcı'nın dediği gibi; desteklemek imkansızlaştı. Hani tuvalet terliği bile olsa savunabilirsin. Koyarsın bir yere, öylece durur, hiçbir zararı olmaz!..

CHP medyasında bir kesim de (masa dağılmasın diye) çaktırmadan By Kemal'e giydiriyor.

Anlayacağınız 6'lı masa ve medyasında işler sarpa sardı.

Seçim yaklaştıkça Ekrem'cilerle Kemal'ciler kavgası büyüyor. Mansur'cular dış kulvardan atak halinde.

Tarafsız CHP medyası da cadı kazanı gibi.

Sözcü; "İBB'nin Levent'teki arsa satışında sürpriz isimler!" başlığı ile bir haber yaparak İmamoğlu'nu sorgulamıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 328 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 736 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.099 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 454 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 952 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar