“Uyuşturucu baronlarından vergi alın” diyene bak!

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç'in bugünkü (02.11.2022)''“Uyuşturucu baronlarından vergi alın” diyene bak!'' başlıklı yazısı.

Geliyor gelmekte olan" diyordu, başına gelmedik kalmadı!

Aday olmak için yanıp tutuşuyor ama 6'lı masa veto ediyor... Erdoğan 'Türkiye Yüzyılı' vizyonu ile birlikte, "sosyal konut projesi", "TOGG'un açılışı"..vs, gibi birçok yeni projeye durmadan imza atarken, adayını bulmaya çalışan muhalefet cadı kazanı gibi kaynıyor...

Morali çok bozuk. İşler istediği gibi gitmiyor.

"Mikroskop" ve "hamburger" de hiç iyi gelmedi!

Hasılıkelam depresif ruh haliyle şakulü iyice kaydı...

İftira yalan ve tehditte çıtayı yükseltti...

TSK'ya iftira atan terör sevicinin tutuklanmasına karşı çıkan CHP'nin Özel'i, o alçak iftirayı "ifade özgürlüğü" olarak tanımladı.

Yetmedi, Türkiye'de cari açığın kapatılması için uyuşturucu ticareti yapıldığı iftirasını attı By Kemal...

Yurtdışına çıktığında her defasında Türkiye aleyhine kara propaganda yapan, Türkiye'yi eloğluna şikayet eden By Kemal akıl izan dışı bir iftirada daha bulunuyor.

Dediğim gibi yalan ve iftirada günbegün çıtayı yükseltiyorlar; TSK kimyasal silah kullanılıyor, devlet uyuşturucu kaçakçılığı yapıyor?!

Polisimize, jandarma teşkilatımıza devletimize iftira atıyor...

Bir önceki yazımda söylemiştim;

"Türkiye aleyhine kara propaganda yapmak için zemin oluşturuyorlar. FETÖ ve gazeteci kılığındaki enikleri de aynısını yapmıştı. MİT Tırları operasyonunun da hedefi aynıydı. 'Türkiye terör örgütü DEAŞ'a silah veriyor' yalanıyla, alçakça iftiralarla Türkiye'yi 'uluslararası arenada' zor durumda bırakmaktı."

Kılıçdaroğlu'nun siyaset adı altında yaptığı tam da budur. Bu ülke toprakları kendi ülkesine düşmanlık eden böyle bir siyasetçi görmedi.

Şunu söyleyen de ta kendisidir;

"Uyuşturucu ticareti yapan adamdan vergi alacaksın, organ ticareti yapan adamdan vergi alacaksın, kara parayla devleti dolandıranlardan vergi alacaksın."

Demek ki, CHP iktidarda olsa (Hafazanallah) "uyuşturucu ticaretini", "organ kaçakçılığını" vesaireyi kanunlarla düzenleyecek. Sonra onlardan vergi tahsil edecek!..

Ne demişler?

"Kişi, kendinden bilir işi..."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 326 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 732 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.096 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 448 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 951 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar