Twitter'dan, Face'ten sallamak o kadar kolay olmayacak!..

Hafta içi her gün canlı yayınlanan ‘Günün Manşeti’nin bir parçası oldu. “Sosyal medyada kim hangi yalanı söylemiş, kim pişirmiş, kim atlamış, kim ne demiş”i konuşuyoruz. Kim...

Hafta içi her gün canlı yayınlanan ‘Günün Manşeti’nin bir parçası oldu.

“Sosyal medyada kim hangi yalanı söylemiş, kim pişirmiş, kim atlamış, kim ne demiş”i konuşuyoruz. Kim olduğu belli olmayan biri, bir yalan ortaya atıyor. Bazen Afganistan’dan bulduğu bir fotoğrafı ‘Türkiye’de bunlar oluyor’ diye paylaşıyor. Örnekleri çok, gerisini biliyorsunuz zaten.

Muhalif kesim hiç sektirmiyor. Neredeyse hepsine atlıyor. Yorum yapıp paylaşmasa bile en azından bir ‘beğeni’ gönderiyor ki yalan yayılsın!

Beyni dumura uğramış kitle için bi’şey diyemiyorum. Aynı kitabı ‘Japon derisiyle’ kaplıyorsun 2500’den kakalayabiliyorsun. (Bu arada hazır olun, ‘Asrın kaçak villacımız’ yeni malla geliyor. 10 binden çakabilir. Cukkaları hazırlayın!)

Peki muhalif vekilleri, siyasetçileri nereye koyacağız?..

Onlar da sazan gibi her gördüklerine atlıyor. Bıkmak usanmak arla

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 328 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 735 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.099 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 452 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 951 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar