“Tuvalet terliği” mantıklı gelmeye başladı!

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç'in bugünkü (19.10.2022)''“Tuvalet terliği” mantıklı gelmeye başladı!'' başlıklı yazısı.

Rusya-Ukrayna savaşında Ukrayna'nın yanında yer almamız gerektiğini düşünüyoruz' demiş Washington'da (Hamburger yemeden önce mi sonra mı bilmiyoruz).

Neden Ukrayna'nın tarafında olmamız gerektiğini de söylemiş. Nükleer silaha sahip olan bir ülkenin, nükleer silaha sahip olmayan bir ülkeyi işgal etmesini doğru bulmuyormuş!..

Yani demek istiyor ki, her ikisinin de nükleer gücü olsa ya da ikisinin de nükleer gücü olmasa birbirlerini işgal edebilirler. Biz de tarafsız oluruz!?..

Tahayyülü biraz zor olacak ama düşünün ki CHP iktidarda. Dolayısıyla Türkiye'ye prangayı vurmuşlar. Dönmüşüz başa... Başta ABD olmak üzere emperyalistlerin uşağı olmuşuz. (Hafazanallah)

Savaş başlar başlamaz tarafımız seçilmiş!.. Yaptırımları aynen uygulamaya başlamışız. Öyle denge siyaseti, mekik diplomasisi falan yok. Bize emir verildiyse o...

AB krizin tam ortasında kalmış. Ve tabii ki biz de...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 328 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 736 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.099 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 453 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 952 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar