Teröristlerin inleri vurulunca kimler inledi?!..

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç'in bugünkü (21.11.2022)'' Teröristlerin inleri vurulunca kimler inledi?!..'' başlıklı yazısı.

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde çok geniş kapsamlı bir hava harekatı gerçekleştiriyoruz...

Türkiye'nin PKK/YPG'li teröristlere ve tüm dünyaya mesajdır bu. Taksim'de kıyılan masum canların intikamıdır.

Kandil, Tel Rıfat, Derbesiye, Malikiye, Ayn El Arab (Kobani) ve çevresi, Karaçok Dağı, Süleymaniye, Ayn İsa ve Sincari bölgeleri ateş altına alındı.

Harekatın adı; Pençe-Kılıç... 89 hedef imha edildi ve çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildi...

Başkomutan Erdoğan emir verdi. PKK/YPG'nin inlerine girildi... Tüm Türkiye yekvücut oldu, Mehmetçiğimize dua etti.

İlk inleme sesi HDP'nin Avrupa Temsilciliği'nden geldi. 'Tüm saldırıların durdurun' dedi PKK/YPG'nin Avrupa temsilciliği.

Gün ışıdığında bu sefer PKK/YPG'nin içerdeki temsilcisi HDP'den ses geldi; "TSK'nın hava saldırıları bir an önce son bulmalıdır..."

Onlara kaçak lağım fareleri eklendi. Onlar da TSK'yı durdurun çağrısı yaptı...

Bu yazıyı yazarken 'CHP ve By Kemal ne diyor diye bakayım' dedim. (saat 16:00 civarı. Hani belki, daha uyanmamıştır, bilemiyorum)

Öyle ya By Kemal'in seçimlerdeki en büyük umudu HDP'nin desteği. Tezkereye hayır diyerek HDP/PKK/YPG'nin takdirine mazhar olmuştu. O kadar uğraşmış didinmişti. Şimdi n'apsın?..

Sosyal medya hesabından şu ana kadar (bu yazıyı yazarken) hava harekatıyla ilgili bir paylaşım yapmadı. Harekatı durdurun da diyemiyor, teröristleri vurun da diyemiyor CHP ve By Kemal.

Diğer ortağı İP'e baktım. Akşener'in sosyal medyadan harekat ile ilgili bir paylaşımı yok. (Bu yazıyı yazdığım an itibarıyla.)

Öğretmenlerle "kahvaltıdaymış" Akşener. Cumhuriyet, Akşener'in kahvaltıda harekat ile ilgili söylediklerini alıp manşet yapmış. Cumhuriyet söylemese bilemeyecektik. İlginç olan, Sözcü'nün bundan hiç bahsetmemesi. ("Akşener ve kahvaltı" deyince akla Demirtaş gelmesin diye mi acaba?!..)

Velhasıl terörle mücadele turnusol kağıdı gibi. Kimin nerde kiminle ne iş tuttuğunu gösteriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 328 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 736 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.099 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 454 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 952 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar