Telefonlarını dinleyip CHP'nin ‘procesini' çalmışlar!

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç'in bugünkü (18.05.2022)''Telefonlarını dinleyip CHP'nin ‘procesini' çalmışlar!'' başlıklı yazısı.

Çok örneği vardır da, bir tanesini hatırlatalım. Eski ismiyle Boğaziçi Köprüsü (15 Temmuz Şehitler Köprüsü) yapılırken protesto etmişlerdi. 'Köprü İstanbul'a ihanettir' yürüyüşü yaptılar.

'O eskidendi' demeyin. Yobazlık bakidir. Vakti zamanında Sabiha Gökçen Havalimanı için; 'Uçak inmeyen yere havalimanı yaptılar' diyen de Kılıçdaroğlu'ydu. Bugün yetmiyor. Yeni piste ihtiyacı var. ( Demek ki havalimanı yapınca, uçak inebiliyormuş!..)

'Kanal İstanbul ihalesine giren ülkeye mesafe koyacağız, paralarını ödemeyeceğiz' deyip yatırımı engellemeye çalışan da Kılıçdaroğlu'dur.

Velhasıl CHP her daim projelere yatırımlara mesafelidir!

Yine tehdit ediyor. Atatürk Havalimanı'nın pistine dokunan hainin çanına ot tıkayacakmış?!

İstanbul Havalimanı yapılmasın diye çok yırtındılar. Projeye karşı olan Gezi çapulcularının alnından öpüyordu Kılıçdaroğlu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 338 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 766 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.123 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 479 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 963 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar