Kim bu Korkmaz Tavukçu!..

Twitter'da sahte bir hesaptan istifa mektubu paylaşılıyor. Adı, 'Korkmaz Tavukçu'. Bu sahte hesabın iddiasına göre kendisi Memleket Partisi PM üyesi. (Cümleye bak, 'sahte hesabın iddiasına göre'?!..) 'Korkmaz Tavukçu'...

Twitter'da sahte bir hesaptan istifa mektubu paylaşılıyor.

Adı, 'Korkmaz Tavukçu'. Bu sahte hesabın iddiasına göre kendisi Memleket Partisi PM üyesi. (Cümleye bak, 'sahte hesabın iddiasına göre'?!..)

'Korkmaz Tavukçu' adlı sahte hesabın paylaştığı mektubu Halk TV ekrandan veriyor, bir sunucu gerçekmiş gibi okuyor. Moda tabiriyle Halk TV feci trollenmiş. Twitter'da 'yeni bir Gülnaz Şırınga' mavrası dönüyor. (Hani şu iğne yaparken Devlet Bahçeli'nin canını acıttığı gerekçesiyle ülkücülerin dövdüğü hemşire Gülnaz Şırınga!)

Halk TV'de, 'Memleket'te Kılıçdaroğlu istifası' başlığıyla okunuyor sahte hesabın paylaştığı sahte istifa...

'Var mıdır böyle biri?..' diye merak ettim 'Korkmaz Tavukçu'yu netten aradım. Sadece Halk TV ekranında bir sunucu, kırmızı gözlüklü, kısa saçlı bir kadın çıkıyor. (Hiç Korkmaz Tavukçu'ya benzemiyor!..)

'Nerden bulmuşlar bu ismi, neden Korkmaz Tavukçu?..' diye de sordum kendi kendime.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 328 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 736 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.099 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 454 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 952 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar