Kaftancıoğlu'nun kulağını mı çekti?!

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç'in bugünkü (03.12.2022)''Kaftancıoğlu'nun kulağını mı çekti?!'' başlıklı yazısı.

Hadi son bir özet geçelim...


Kaftancıoğlu'nun İmamoğlu'na; "Müteahhit kafalı, aptal, şizofren" dediği iddia edildi.

CHP'de taht kavgaları başlamıştı. CHP içinde devam eden Kaftancıoğlu-İmamoğlu güç savaşında yaşananlar ortalığı daha da karıştırdı.

İmamoğlu; "Kaftancıoğlu nezaketli bir hanımefendidir, öyle söylememiştir diye düşünüyorum" dedi. ("Söylememiştir diye düşünüyorum" demek, "ben bilmiyorum, ona sorun" demek!)

10 gün boyunca sessiz kalan Kaftancıoğlu sonunda konuştu. (İmamoğlu'nun "vali itlik yaptı" demesi ve ortalığın ayağa kalkmasından 3 gün sonra "itlik yaptı demedim, basitlik yaptı dedim" demesi gibi!)

"Şizofreni tıbbi bir tanıdır, hakaret olarak kullanılamayacağını en iyi biz hekimler biliriz" diyor Kaftancıoğlu.

Yani "İmamoğlu'na şizofren demedim" diyor. Bir de hatırlatıyor; "hayatım boyunca nefret ve ayrıştırıcı söylem kullanmadım" diyor.

Peki, 'İnandığınız Allah'ınız sizin de belanızı versin' demek, "Anneye edilen küfrü 'miki' yazmıştır" diyerek paylaşmak, "nefret ve ayrıştırıcı söylem" olmuyor mu?.. (İnanç, anne vesairenin tıbbı bir karşılığı yoksa demek ki?!)

"Şizofren demedim" diyebilmesi 1 hafta sürdü.

"'Müteahhit kafalı, aptal' demedim..," demesi için bakalım kaç hafta bekleyeceğiz?!

Daha doğrusu bir dahaki sefere kimin kulağı ne zaman çekilecek onu göreceğiz...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 328 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 736 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.099 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 454 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 952 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar