Kafasını bozmayın, masada kriz çıkartır!..

Şaka yapıyorduk. 'Adayı seçimlerden sonra açıklamasınlar sakın?!..' diyorduk. Gerçek olursa şaşırmayız artık. (Ne gülüyorsunuz? Size, 'Bir partinin genel başkan kendine oy veremedi' deseler inanır...

Şaka yapıyorduk. 'Adayı seçimlerden sonra açıklamasınlar sakın?!..' diyorduk. Gerçek olursa şaşırmayız artık. (Ne gülüyorsunuz? Size, 'Bir partinin genel başkan kendine oy veremedi' deseler inanır mıydınız?!..)

Aklıma Levent Kırca geldi. Kenan Evren'i oynadığı 'ülkeye el koyduk' skeci. Darbeci Evren televizyondan darbeyi ilan etmek istiyor. Ama lafını bir türlü tamamlayamıyor. Araya zırt pırt reklam giriyor. Sonunda kızıyor, 'başlarım reklamınıza, darbe marbe yapmıyorum lan' deyip masayı dağıtıyor!..

Sonunda By Kemal de; 'size aday maday yok lan' deyip 6'lı masayı dağıtabilir.

Yahu kızmayın. Kaç defa dedik. Bu kadar 'benzemez'i ' yapıştırma ittifakla bir araya getirip 'demokrasinin Nirvanası' diye yutturamazsınız millete. 'Bir yerde patlar ve hikaye karakolda biter' diye kaç defa söyledik.

By Kemal ile Akşener arasındaki kavgadan sonra masada isyan başladı.

Davutoğlu, 'her bir genel başkanın imza yetkisi olacak' diyor. 'Her birimiz C

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 328 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 736 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.099 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 453 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 952 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar