Kafası gitmiş, şakulü kaymış yobazın!..

Hani 'atarlı genç' desen, genç değil. Bizim bildiğimizden çok daha eskileri bilir, hatırlar. Neredeyse benim yaşım kadar köşe yazarlığı yapmışlığı var. 'Nerden nereye. Eskiden ne güzeldi' ...

Hani 'atarlı genç' desen, genç değil. Bizim bildiğimizden çok daha eskileri bilir, hatırlar. Neredeyse benim yaşım kadar köşe yazarlığı yapmışlığı var.

'Nerden nereye. Eskiden ne güzeldi' diyor...

'Eskiden deterjan, yağ, ampul..vs, bulunmazdı, kuyruklara girerdik ama neticede alırdık' diyor. (Yalan söyleme. Tanıdık varsa alırdık. Yoksa bir sonraki günkü kuyruğa kalırdık.)

Ha bir de şu var. Herkes kuyrukta çok hoşgörülüymüş. Hiçbir siyasetçi ötekilerine küfretmezmiş!.. (Burasını anlamadım. Siyasetçiler de mi kuyruğa giriyormuş?!.. Kuyruktaki siyasetçiler ötekilerine el kol hareketi çeker miydi peki, onu söylememiş.)

Gelmiş ahir ömrüne, hâlâ milim ilerleme yok. Tamam olmasın da, bu saatten sonra beklentimiz de yok. Lakin kafa gitmiş, şakul kaymış.

'Ne güzeldi o eski günler' diyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 328 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 736 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.099 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 454 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 952 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar