CHP ‘gizli ortağı' HDP'yi ‘açıktan' destekliyor!..

Hakkını yememek lazım. CHP, ‘gizli seçim ortağı’ HDP’ye olan desteğini her türlü devam ettiriyor. (‘Gizli seçim ortağı’ da ne menem bi’şeyse?.., herkes biliyor yazıyor çiziyor...

Hakkını yememek lazım. CHP, ‘gizli seçim ortağı’ HDP’ye olan desteğini her türlü devam ettiriyor. (‘Gizli seçim ortağı’ da ne menem bi’şeyse?.., herkes biliyor yazıyor çiziyor partiler itiraf ediyor, ama hâlâ ‘gizli ortak’ ?!..)

6-8 Ekim olayları nedeniyle 82 HDP’li gözaltına alınınca Kılıçdaroğlu, HDP eş genel başkanı Mithat Sancar’ı telefonla aramıştı. Lakin görüşmeyle ilgili bir açıklama yapmadı CHP… Ortak gizli ya.., dayanışma mesajı da gizli zâhir.

HDP’li vekiller TBMM açılış oturumuna katılmadılar. Gözaltına alınan HDP/PKK’lılar için TBMM’nin bahçesinde oturma eylemi yaptı HDP’li vekiller.

CHP durur mu hiç? Levent Gök, Sezgin Tanrıkulu ve Utku Çakırözer, Meclis bahçesinde oturan HDP’li vekillere koştular. (Ortak gizli ama bu sefer açık havada destek?!)

HDP’li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen tutuklandı. Yerine kayyım atandı. CHP Gen

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 326 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 732 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.096 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 448 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 951 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar